a

Osman Cengiz’den Hem Teşekkür, Hem de…

Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, yayınladığı teşekkür mesajında “Takımımız ilk defa profesyonel lige 3. ligin kapısından dönmesi başta camiamızı ve tüm Sultangazi’yi derinden üzmüştür.” İfadelerine yer verdi.

2015-2016 Futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz Sultangazispor, tarihinde ilk defa profesyonel lige yakın olmayı başardı. Play-Off 3. Lig’e yükselme İlk maçını Kocaelispor ile oynayan temsilcimiz bu karşılaşmada 2-0 mağlup olmuştu. 3. Lig umutlarını ikinci maça bırakan temsilcimiz 1 Mayıs Pazar günü Konya Atatürk Stadın da Muğlaspor ile karşılaştı. Temsilcimiz Muğlaspor’a penaltı vuruşlarında 8-7 yenilerek 3.lig hayallerini bir başka sezona bıraktı.

Sultangazipor Kulüp Başkanı Osman Cengiz bugün yayımladığı teşekkür mesajında, çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Cengiz açıklamasında; “Sultangazisporumuz dün Konya’da oynanan 3. lige yükselme maçında penaltı atışları sonunda bu şansını kullanamamıştır. Sultangazi’ye bu heyecanı yaşatan başta yönetim kuruluna, sahada herşeyini ortaya koyan takımıma ve teknik heyetime, arma aşkıyla takımını ateşleyen taraftarıma, O statta bu duyguyu bizimle paylaşan tüm Sultangazililere teşekkür ediyorum.

Takımımız ilk defa profesyonel lige bu kadar yaklaşmışken 3. ligin kapısından dönmesi başta camiamızı ve tüm Sultangazi’yi derinden üzmüştür. Kulüp yönetimimiz önümüzdeki günlerde yapacağı istişare toplantıları neticesinde, kulübümüz için en hayırlı kararları alacaktır. CANIN SAĞOLSUN SULTANGAZİ” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yusuf Kızıldağ’ın Kızı Evlendi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.