a

Sultangazi Muhtarlar Derneği, İlçe Protokollüyle Buluştu

Sultangazi Muhtarlar Derneği, İlçe Protokolüyle Buluştu Sultangazi Muhtarlar Derneği, ilçe protokolü ve birim müdürleriyle, Cebeci Sosyal Tesislerinde buluştu.

Sultangazi Muhtarlar Derneği tarafından kahvaltılı olarak düzenlenen organizasyona; Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Emniyet Müdürü Ufuk Kayadelen, Sultangazi Müftüsü Yusuf Sarıkaya, Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Belediye Başkan Yardımcıları, Mülki ve İdari Müdürler ve Sultangazi Mahalle Muhtarları katıldı.

asultangazi muhtarlar derneği zeki yılmaz

Zeki Yıldız, “Toplantılarımız Her Ay Başka Bir Mahallede Yapılmaktadır”

Sultangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Yıldız, muhtarlar olarak her ay başka bir mahallede mutad toplantılar yaptıklarını söyledi. Yıldız, bu toplantılara mahallenin sorunlarına göre idari ve mülki amirleri davet ettiklerini belirtti. Yıldız toplantılara her ay bir mahalle muhtarının ev sahipliği yaptığını,  Nisan ayı toplantısının ev sahibinin Zübeyde Hanım Mahalle Muhtarı Ziya Şahin olduğunu söyledi. Yıldız, Zübeyde Hanım Mahallesi Muhtarı Şahin’in kısa bir süre önce bir sağlık problemi yaşadığını ve Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz ile Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın ve diğer mülki ve idari yöneticilerinin kendisiyle yakından ilgilendiğini belirterek, Şahin’in bütün mülki ve idari amirlerle, teşekkür babında bir kahvaltıda buluşmak isteği münasebetiyle Nisan ayı toplantısının davet listesini geniş tuttuklarını belirtti.

Cahit Altunay, “Muhtarlarımız Vatandaşla Devlet Arasında Önemli Bir Köprü”

asultangazi muhtarlar derneği cahit altunay

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ‘Huzur Toplantıları’ düzenledikleri dönemde bütün idari ve mülki amirlerin katıldığı toplantıları özlediklerini belirterek, böyle bir organizasyon münasebetiyle mülki v e amirleri yeniden bir arada görmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Altunay, Sultangazi’nin her geçen gün biraz daha ilerlediğini ve geliştiğini söyleyerek, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti. Bütün Sultangazili yöneticilerin uyum içerisinde çalıştığını söyleyerek, ilçe’de hayata geçirilen ve planlaması yapılan projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Altunay, mahalle muhtarlarının vatandaşla kurulan köprüde çok önemli bir görev üstlendiklerini ve muhtarların bu görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini belirterek, bütün muhtarlara teşekkür etti.

Ali Uslanmaz, “Sultangazi’de Uyumlu Bir Çalışma Ortamı Var”

Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz ise Sultangazi’ye görevli olarak geldiği günden beri çok uyumlu bir çalışma ortamı ile karşılaştığını ve Sultangazi’nin bütün idari ve mülki amirlerinin ilçenin gelişmesi anlamında çok özverili çalıştıklarını söyledi.

asultangazi muhtarlar derneği ali uslanmaz asultangazi muhtarlar derneği osman avcı ziya şahin asultangazi muhtarlar derneği ptt müdür ali başkaya

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

3. Lig Bir Adım Ötemizde

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.