a

MHP’li Yöneticilerden Kas-Der’e Sert Tepki

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Sultangazi Şubesi’nin geçtiğimiz hafta düzenlediği ‘birlik, beraberlik ve kaynaşma’ kahvaltısına MHP’den sert tepki geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Yöneticileri Murat Oburoğlu, Bayram kara, Yılmaz Acıyan, Ekrem Bozacı, Mustafa Emecanoğlu,Zafer Görgülü, Şaziye Aygün, Ramazan Karaoğlu yayımladıkları basın bildirisinde zehir, zemberek ifadelerde bulundular.

Kastamonulu olduklarını belirten MHP’li yöneticiler yayımladıkları bildiride şu ifadelere yer verdiler;

“Geçtiğimiz Cumartesi günü Kas-der, birlik, beraberlik ve kaynaşma adı altında kahvaltı düzenledi. Bu sözde birlik, beraberlik kahvaltısını ise Emin Haber sitesinden öğrendik, okuduk. Kastamonuluların adı kullanılarak yapılan ve adına  birlik, beraberlik ve kaynaşma verilen kahvaltı bir kişinin organizasyonu ile yapılmış ve bu kişi de kendi reklamının yanı sıra, ön planda kalmak için bu kahvaltının organizatörü ve sponsoru olmuştur.

Sadece iktidar partisi temsilcilerinin ve o partiye yakın insanların davet edildiği bu kahvaltı nasıl oluyor da birlik, beraberlik ve kaynaşma kahvaltısı oluyor? Nasıl oluyor da Kas-Der böyle bir organizasyonu tüm Kastamonululara mal edebiliyor?

Sultangazi’de 30 Bine yakın Kastamonu nüfusu var. Hemşerilerimiz içerisinde birçok siyasi partide görevli olanla var. Örneğin bizler Milliyetçi Hareket Partisi’nde aktif siyaset yapıyoruz. Yani MHP’de 8 tane Kastamonulu ilçe yöneticisi var.

Sözde beraberlik, birlik ve kaynaşma kahvaltısı düzenleyerek sadece iktidara yaranmak için organizasyon düzenleyen kişi, Kas-Der’i de planlarına alet etmiştir. Kas-Der’i iktidarın arka bahçesi gibi göstermek isteyenlerin yeri Kas-Der’midir? Kas-Der gerçekten bir STK’mı yoksa birilerinin reklamını yapmak için mi kuruldu?

Ayrıca Kas-Der Sultangazi Şube Başkanı’na da soruyoruz; Siz ne yapmak istiyorsunuz? Sizler Kastamonuluların adını kullanarak, birilerine siyasi rant mı oluşturmak istiyorsunuz?”

Tüm Yorumlar (1)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İstiklal İlköğretim Okulu velileri eylem yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.