a

Sultangazi’de Gökkuşağı Renkleri

Merkezi Sultangazi’de bulunan Grup Gökkuşağı Marketler Zinciri ilçede 7, Türkiye genelinde ise 26. Şubesini Uğur Mumcu Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde açtı. Grup Gökkuşağı’nın hizmete açtığı Sultangazi-7 mağazasının açılışına bölge halkı yoğun ilgi gösterdi.

Açılışa; Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Grup Gökkuşağı Hipermarketleri Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Aksoydan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Velibeyoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Suat Velibeyoğlu, Servet Velibeyoğlu ve Serap Velibeyoğlu katıldı. Sürpriz hediyeler ve şok fiyatlar nedeniyle açılış törenine halkın ilgisi de büyük oldu.

IMG_6471

Açılışta konuşan Grup Gökkuşağı Hipermarketleri Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Aksoydan, müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmeti her zaman ilke edinen Grup Gökkuşağı’nın İstanbul’da bir marka haline geldiğini belirterek, “Tüm şubelerimizle halkımızın hizmetindeyiz. Servis imkanlarımız, bol çeşidimiz ve uygun fiyatlarımızla Sultangazi’de yedinci mağazamızı açtık” dedi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise, “Grup Gökkuşağı’nın ilçemizde yedinci şubesini açtı. Halkımızın Grup Gökkuşağına olan teveccühü burada ortaya çıkıyor.” Şeklinde konuştu.

IMG_6446 IMG_6452 IMG_6454 IMG_6458 IMG_6460 IMG_6463 IMG_6466 IMG_6469 IMG_6471 IMG_6474 IMG_6481 IMG_6485 IMG_6487 IMG_6492

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Hazır Ol Kocaeli Biz Geliyoruz

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.