a

Sultangazi Esnafı Ne Yapsın?

Sultangazi’de gayrimenkul işiyle Hüseyin Kaçmazer, aracını Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde bulunan işyerinin önüne park etti. İşyerinin önüne aracını park eden Hüseyin Kaçmazer’in aracı Elektronik Denetleme Sistemi’ne yakalandı.

İstanbul genelinde olduğu gibi Sultangazi’nin de en büyük sorunları arasında trafik yer alıyor. Araçlarını işyerinin önüne park eden vatandaşlar ise Elektronik Denetleme Sistemi’ne (EDS) yakalanıyor. Bunlardan biride esnaf Hüseyin Kaçmazer.

Kaçmazer, Eski Edirne Asfaltı Caddesi’nde bulunan işyerinin önüne aracını park etti. Araç EDS’ye yakalandı. 88 TL park cezası alan Hüseyin Kaçmazer, “Esnaf ne yapsın?” diye sitem etti. İşyerlerinin önüne araçlarını park edemediklerini söyleyen Hüseyin Kaçmazer, “Bizlerden kaldırım vergisini almasını biliyorlar. Ben onu da geçtim. Bir esnaf olarak aracımı nereye park edeyim?  Ne yapalım işyerimizin içine mi sokalım arabamızı?” dedi.

12801532_998787920168663_3274880628399992288_n

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Mustafa Birinci Ameliyat Oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.