a

Bedaş İşletme Müdürlüğü Esentepe Mahallesi’ne Taşındı

İstanbul’un nüfus yoğunluğu bakımından, genç nüfusun ağırlığını oluşturduğu ve büyük projelerin yeni bölgesi olan Sultangazi’de “Kent Meydanı Projesi”nde sona doğru yaklaşılıyor. Proje kapsamında Uğur Mumcu Mahallesi’nde hizmet veren Bedaş Sultangazi İşletme Müdürlüğü Esentepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Camii yanında bulunan alana taşındı.

sultangazi-bedaş-müdürlüğü

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cahit Altunay,”Meydan çalışması projemiz devam ediyor. İnşallah bu meydanı bu dönem içerisinde bitireceğiz.” Dedi. Kent Meydanı proje kapsamında belirlenen alanda yer alan BEDAŞ Sultangazi İşletme Müdürlüğü’nün Esentepe Mahallesi  Yavuz Sultan Selim Camii yanında bulunan alana taşındığını belirten Altunay, halk arasında “Küçük Uğur Mumcu” olarak bilinen 200 konutun yıkılacağını, vatandaşın mağdur edilmeden başka konutlara yerleştirileceğini ifade etti.

sultangazi-bedaş-müdürlüğü-1

Uğur Mumcu Mahallesi sınırları içerisinde yer alan “Kent Meydanı Projesi”nin Sultangazi için çok önemli bir proje olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Cahit Altunay, Çağlayan Meydanının 26 bin metrekare olduğunu hatırlatarak, “Bizim yapacağımız meydan ise inşallah 50 bin metre kareyi bulacak. Bu dönem sonuna kadar bu meydanı ilçemize kazandıracağız.” Şeklinde konuştu.

Sultangazi’de yapılacak olan “Kent Meydanı” kamuoyunda “Dev Proje” olarak biliniyor.

sultangazi-bedaş-müdürlüğü-2

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gazi Mahallesi İmar Planı Askıda

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.