a

Öztürkmen Çömlek Atölyesinde

AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında “Var oluş Sebebi Kadın” temalı etkinliği gerçekleştirdi.

“Topraktan geldik” sözüyle bir araya gelen Ak Parti kadın Kolları Başkanı Nurcan Özürkmen ve Yöneim Kurulu Üyeleri, Çömlek ustası Mehmet Yılanlı’nın eğitimiyle çömlek atölyesinde toprağa şekil vererek emeğin, sevginin ve hayatın nasıl şekillendiğini yansıtan çömlekler yaptılar.

kadınlar günü

“ARTIK KADINLAR EZİLMESİN”

Tarihin her sahnesinde var olan her önemli adımda kadınların var olduğunu söyleyen Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün acı dolu birgünden ibaret olduğunu söyledi. “Artık kadınlar ezilmesin” diyen Öztürkmen, “Hayatımız aslında hep birşeylere şekil vermekle devam ediyor. Ve bu şekilde hayatta var olabiliyoruz. Aslında biz kadınlar daha çok şekil vererek, hayatın ilerlemesini sağlıyoruz. İş hayatında, siyasette, evde hayatın her alanında hep birşeylere şekil veriyoruz. Ak Parti Sultangazi Kadın Kolları olarak, siyasete bir şekilde şekil vererek ülke siyasetine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar günü bizler için daha çok elemle, acı dolu bir günden ibaret. Ve kadının aslında emeği için, emek verdiği için şiddete uğradığı, hata canından olduğu bir günü anıyoruz. Kadının artık bu konumdan çıkıp, gerçek hayatta olması gereken yerde olmasını hedefliyoruz. Ev ekonomisine katkı sunmak için çalışan kadınlarımızın itelenmemesini, ötelenmemesini, tüm bireylerde eşit olmasını istiyoruz. Artık kadınlar ezilmesin diyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Narin Kardeşler ile İnşaat Sektörünü Konuştuk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.