a

Sultangazispor Şampiyonluk Yolunda Büyük Bir Şans Yakaladı

Geçtiğimiz hafta hareketli saatler geçiren camiada gündem Memduh Fidan’ın gönderilmesiydi. Kısa bir süre içersinde takımı tekrardan antrenmana başlatan yönetim, bugünün oynanan Yalovaspor maçı sonrası derin bir nefes aldı.

İstanbul temsilcisi Alemdağspor’u takip eden temsilcimiz 1 maç eksiği ile şampiyonluk yolunda önemli bir virajı geride bıraktı. Bugün oynanan müsabaka öncesi altyapı takımlarının mücadele etmiş olduğu gruplarda şampiyon olması camiaya renk getirmişti.

Evinde Yalovaspor’u misafir eden temsilcimiz, müsabakaya çok etkili başladı. Hafta içerisinde taktiksel anlamda değişikliğe giden temsilcimiz bunun karşılığı net bir skor ile alarak 3 gol ile 3 puanın sahibi oldu.

IMG_3081

Uzun bir zaman sonra kalede Cemal’in başlaması, Serdal’ın serbest oyuncu olarak görev yapması takımda olumlu sonuçlara yol açtı. Kart cezalıları bulunan temsilcimizde kaptan Kemal Emre ve Ali Şentürk’ün yerine görev yapan takım arkadaşları eksikliklerini aratmadı.

Oyuna Cemal, Damra, Cüneyt, Mahmut Utku, Ahmet, Onur, Harun, Emre, Can, Serdal, Kone ilk onbiri ile başlayan temsilcimiz; başlama vuruşu ile oyuna ağırlığını koydu.

İlk dakikalardan itibaren girmiş olduğu pozisyonlarda gol arayan temsilcimizin ilk golünü İsmael Kone kaydetti. İlk yarıda ezici bir futbol oynayan temsilcimiz ilk yarıda girdiği pozisyonları gole çeviremeyince maçın ilk 45 dakikası bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarı da oyuncu değişikliğine giden temsilcimiz de goller Serdal ve Ramazan’ın ayağından geldi. Bu skorla puanını 37 yapan temsilcimiz bir maç eksiği ile son 6 haftaya en avantajlı giren takım oldu.

puan durumu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Adıyaman Dernekler Federasyonunun Hedefi;Sultangazi’de Kültür Merkezi Yapmak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.