a

Yaşar, Süleyman Şah Üniversitesi Öğrencilerine OSES’in Başarısını Anlattı

Üniversitenin Yeni Konuğu, Osman Yaşar ve OSES Markası”

Tematik bir anlayışla sosyal bilim insanları yetiştirmek için eğitim veren Süleyman Şah Üniversitesi, dönem dönem kendi alanlarında başarıyı yakalamış önemli isimleri öğrencileriyle buluşturuyor. İş, siyaset ve spor dünyasından önemli isimleri ağırlayan üniversite son olarak, dünyanın büyük gıda zincirleriyle boy ölçüşen OSES Çiğköfte markasının yaratıcısı ve yönetim kurulu başkanı Osman Yaşar’ı konuk etti.

Yaşar, öğrencilere OSES’in başarı hikayesini anlatırken, her şeyden önce bir işe inanmanın öneminden söz etti. “İnanmak, başarmanın yarısıdır” diyen Osman Yaşar, OSES markasını nasıl geliştirdiklerini anlattı.

“DÜNYA MARKALARIYLA YARIŞAN İSİM OSES”

Dünyanın önemli gıda zincirleriyle yarışacak bir marka haline gelmenin stratejik çalışmalarından ve zorluklarından söz eden Yaşar, “Bu gün Türkiye dışında Avrupa ve Asya’da üretim yapan tesislerimiz ve şubelerimiz var. Biz önce en iyi bildiğimiz pazara yani Türkiye pazarına hakim olmaya çalıştık ve bu anlamda Türkiye’nin en büyük çiğköfte fabrikasını inşa ettik. Sonra hızla franchising yöntemiyle şubeleşmeye gittik. Bugün Türkiye’de 55 ilde 600’ü aşkın şubeyle pazarın en büyük markalarından biriyiz.”

CcdhrjjUEAAWOWW

“AVRUPA VE ASYA PAZARINDA TANIDIK BİR İSİM OSES”

“Daha sonra Almanya ve ardından Çin’de üretim tesisleri kurarak, Avrupa ve Asya pazarına yönelik olarak çalışmalar başlattık. Dünyanın bu iki önemli pazarında var olmamız ve dünyanın en büyük gıda zincirleriyle yarışır hale geldik.”

“ÖDÜL GECİKMEDİ”

“Bütün bu çalışmalarımızın ve başarılırımızın ödülünü almamız gecikmedi. Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi’nde (Europen Quality Summit) 2013 Avrupa Kalite Ödülü’ne layık görüldük.” Diyen Osman Yaşar, Süleyman Şah Üniversitesi öğrencilerine 3 tekerlikli bir seyyar çiğköfte arabasından nasıl büyük bir marka yarattığını anlattı.

CcdhrjMUEAAh75n

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Seyir halindeki servis aracı yandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.