a

Sultangazili işadamına Rusya’da sindirme politikası

Türkiye’nin angajman kuralları çerçevesinde düşürdüğü Rus uçağı krizinin yankıları ve Rusya’nın Türk işadamlarına yönelik hukuksuz yaptırımları devam ediyor. Bu kez hedefte ülkede Sultangazili genç bir işadamı var. Rusya’nın başkenti Moskova’da tekstil ürünleri mağazası bulunan Sultangazili işadamı Kanber Koçak, bu ülkede yaşadıkları tacizi Sultangazi’nin İlk ve Tek Günlük Gazetesi Gözlem’e anlattı.

Moskova’da bulunan mağazası ve bürosu Rus polisler tarafından basılan Koçak, Türklerin ve Türk firmalarının bu ülkede diken üstünde olduğunu söyledi. Koçak, “Türklere ve Türk firmalarına genel bir taciz var. Bu taciz bize karşıda işlendi. Moskova’da bulunan mağazamız ve büromuz Rus polisleri tarafından basıldı. Operasyon adı altında yapılan sözde baskınlarda resmen taciz edildik.” Dedi.

Rus memurlarının mesaisinin önemli bir bölümünü Türklere zorluk çıkarmaya ayırdıklarını belirten Kanber Koçak, “Şirketlere de mali denetim yapılıyor. En ufak bir eksiklikte hem para cezası uygulanıyor hem de şirketlerin kapısına mühür vuruluyor. Bizim şirketimize yönelikte mali denetimler arttı. Ve adeta ülkeden uzaklaştırılmamız için yoğun baskı uygulanıyor. Rus hükumetinin Trüklere yönelik sindirme politikası devam ediyor” Diye konuştu.

EMİN HABER VE GÖZLEM GAZETESİ’NDE YER ALAN HABERLER, KAYNAK GÖSTERİLSE DAHİ KULLANILAMAZ..

capture-20160302-114833

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yine Sultangazi Yine Eczane Soygunu