a

Genç adamı 10 yerinden bıçakladı

Başkasıyla nişanlı olan bir bayanı sürekli rahatsız eden Süleyman D. dün akşam tartıştığı genç bayanın nişanlısı Gökhan G.’yi 10 yerinden bıçakladı.

Dün akşam Sultançiftliği Mahallesi Ordu Caddesi’nde meydana gelen olay kanlı biti. Edinilen bilgiye göre; Süleyman D., Gökhan G. ile nişanlı olan bir bayanı sürekli rahatsız ediyordu. Dün akşam saat 19.00 sıralarında nişanlısını iş çıkışı alan Gökhan G.’ye Süleyman D. Laf attı. Gökhan G. nişanlısını sürekli rahatsız eden Süleyman D. ile kavga etti. Çıkan kavgada Süleyman D., Gökhan G.’yi 10 yerinden bıçakladı.

MAHALLELİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Çıkan kavga anında bileğinde kesikler oluşan Süleyman D.’yi mahalle sakinleri de linç etmek istedi. Olay yerinden kaçmaya çalışan Süleyman D. 112 acil servis ve 155 Polis imdat hattını arayarak yardım istedi. Kısa sürede olaya yerine gelen polis Süleyman D.’yi linç edilmekten kurtarırken, bileğinde oluşan kesiklerden dolayı olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapıldı.

sultangazi-kavga-kanli-bitti-1

TALİHSİZ GENÇ YÜRÜYEREK HASTANEYE GİTTİ

Nişanlısını sürekli rahatsız eden kişi tarafından 10 yerinden bıçaklanan Gökhan G.’nin ise olay yerine 200 metre uzaklıkta bulunan Özel Bahat Hastanesi’ne yürüyerek gittiğini ifade eden bir görgü tanığı, “Süleyman D. sürekli Gökhan kardeşimizin nişanlısını rahatsız ediyormuş. Nişanlısı ise olayın büyümemesi için bunu Gökhan G.’den gizlemiş. Her defasında Süleyman D.’ye nişanlı olduğunu söylemesine rağmen, değişen bir şey olmamış. Dün akşam ise Gökhan G. nişanlısını iş çıkışı almak için geldi. O esnada Süleyman D.’de oradaymış. Nişanlı çifte laf attıktan sonra ise bir anda ortalık karıştı. Gökhan ve nişanlısını hepimiz tanıyoruz. Önce ne olduğuna anlam veremedik. O an Süleyman D. cebinden çıkardığı bıçakla Gökhan G.’yi 10 yerinden bıçakladı. Çevrede bulunanlar ise şahsı linç etmek istedi. Linçten kaçarak kurtulmaya çalışan şahıs, o esnada 112 acil servisi ve polisi arayarak yardım istemiş. Olay yerine gelen emniyet güçleri şahsı linç edilmekten kurtardı” Dedi.

ÜÇ HASTANE DOLAŞTI

10 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Gökhan D. ise olay yerine 200 metre uzaklıkta bulunan Bahat Hastanesi’ne kendi imkanlarıyla gittiği öğrenilirken, buradan Gaziosmanpaşa Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne, daha sonra Okmeydanı Hastanesi’ne sevk edildiği gelen bilgiler arasında.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Giresunlular Derneği şehitler için Mevlit okuttu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.