a

Giresunlular Derneği şehitler için Mevlit okuttu

Sultangazi Giresunlular Derneği, bu vatan için şehit düşen ve son günlerde artan terör olaylarında canını feda eden aziz şehitler için dernek binasında Kuranı Kerim ve Mevlidi Şerif okuttu.

Dernek binasında okutulan Mevlide Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanı Başkanı Mustafa Kendir, Sultangazi Din Görevlileri Derneği Başkanı Muhammet Hanifi Özkan, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Demiray ve dernek yöneticileri katıldı. Veliağa Cami İmamı Nail Akbaba’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından konuşan Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanı Mustafa Kendir, “Şehit kanları ile sulanan bu mübarek vatan topraklarında büyük bir ruha sahip olunduğunu bilmeyen bir takım dış düşmanlarla onların içteki uzantıları binlerce yıllık birlikteliğin nakış gibi işlendiği ülkemizi bölme ve parçalama gibi emellerine asla ulaşamayacaklardır.

giresunlular-derneği-mevlit

Türk Milletinin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet güçleri, her türlü terörist unsurlarla dün olduğu gibi bugün ve yarında aynı dik duruş ve kararlılık içerisinde mücadelesini sonuna kadar sürdürecektir. Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğine ve geleceğimize kasteden bu saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Başkentimizi hedef alarak 28 vatandaşımızın ölümüne, 61 vatandaşımızın da yaralanmasına sebep olan hain terör saldırısında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır; yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazispor, Çanakkale’nin Hıncını Hereke’den Çıkaracak!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.