a

Bizi En Ufak Şeyde Cezalandırıyorlar

TAKIMIMIZ ÇOK RAHAT OYNADI

Kendi sahasında Gemlikspor’u 6-1’lik skorla sahadan silen Bal Ligi temsilcimiz Sulangazispor, bu haftayı Çanakkalespor’un ligden çekilmesinden dolayı “Bay” geçirecek. Gemlikspor karşılaşmasını gazetemize değerlendiren Kulüp Başkanı Osman Cengiz, karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Gemlik maçı, Gemlik maçında berabere kaldığımız iki puan kaybından dolayı bizim için önemliydi. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Zaten maçın skoru da hazırlandığımızı iyi gösteriyor. Takımımız çok rahat oynadı. İnşallah bundan sonraki maçlarda da aynı tempoyu futbolcularımız devam ettirir. Ve galibiyet serisiyle de lig sonunda hedefimize ulaşmış oluruz. Bu hafta Çanakkalespor ile karşılaşacaktık. Ancak bu kulübün ligden çekilmesinden dolayı 3-0 hükmen galip sayılıyoruz. Bundan dolayı hafta sonu bir hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz.” Dedi.

HAKEMLER KÖTÜ NİYETLİ OLABİLİR

Tüm liglerde olduğu gibi Bal Ligi’nde de hakemlerim karşılaşmaları çok kötü yönettiklerine dikkat çeken Osman Cengiz, “Biz Mudanya maçına kadar hakemlerle ilgili hiç konuşmadık. Mudanya maçındaki hakem vakası gerçekten konuşmayı gerektiren bir durumdu. O maçta çok enteresan iki kırmızı kart gördük. Örneğin futbolcumuz Serdar’ın hakeme yönelik ‘Hocam bu pozisyonda ne vardı?” demesi sonucunda kırmızı kart gördü. Bu ligde daha önce yaşanmış bir vaka değil. Kendi maçlarımız dahil ben yüzlerce maç izledim. Ama herhangi bir oyuncunun ‘hocam bunda ne var ki!” dediği için kırmızı kart gösteren bir hakem görmedim. Biz Mudanya maçı öncesi hakeme ‘adil olun’ telkinin de bulunduk. Ama görüyorum ki, biz bu telkini duvara söylemişiz. Maalesef hakem o maçı katletti. Bazen hakemlerle ilgili ne olduğunu anlamıyorum ama gerçekten bir şeyler oluyor. Nereden, neden, niçin oluyor anlamıyoruz. Zaten tutulan raporlardan da biz hakemin niyetini anladık. Serdal’a kırmızı kart sonrası iki maç men cezası verildi. Hakemler gerçekten maçları çok kötü yönetiyorlar. Kötü niyetlide olabilirler. Bazı noktalarda yönlendiriliyor da olabilirler. Bunların bazı fısıltıları da bizlere geliyor” ifadelerini kullandı.

GAZİ ANTİPATİSİ BAZI İNSANLARIN KAFASINDA YER ETMİŞ

500 Evlerspor karşılaşmasında yaşananlara da ilk defa değinen Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, Sultangazispor’un adından dolayı insanların kafasında negatif bir etki uyandırdığını söyledi. Sultangazispor’un her maçında istiklal marşının okunduğunu, şehitler için saygı duruşunda bulunulduğunu ve taraftarın “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları attığını ifade eden Cengiz, Gazi Mahallesi’nde yaşanan olaylardan dolayı bazı insanlarda “Gazi” antipatisinin kafalarında yer edindiğini sözlerine ekledi.

Cengiz, “Özellikle bazı fikir yapısı farklı olan insanlar, Sultangazi’ye geldiklerinde ya da Sultangazi’nin maçlarına gittiklerinde sanki DHKP-C’nin maçına gidiyorlar yada Gazi Mahallesi’ndeki olaylarla ilgili bir takımın maçına gidiyorlarmış gibi algılıyorlar. Ve bizi en ufak şeyde cezalandırıyorlar. Buna en büyük örnek ise 500 Evler maçı. 500 Evler maçında sivil polis şeref tribünündeydi. Ve şeref tribününden yöneticiyi gözaltına almak istedi. Biz Sultangazispor Kulübüyüz. Sonuç itibarıyla her maçımızda İstiklal Marşımızı okuyor, şehitlerimize saygı duruşunda bulunuyoruz. Taraftarımız her maçında ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganları atıyor. Ama bunu bir türlü biz anlatamıyoruz. Bunun nedeni Gazi antipatisi, bazı insanların kafasında yer etmiş. Bunların içerisinde hakemlerde var. Gözlemcilerde var. Deplasmanlarda aynı antipatiyle bakan emniyet güçleri ve taraftarlar da var. Biz bu antipatiyi yıkmaya çalışıyoruz.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Hamza Özkan Adaylığını Açıkladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.