a

Sultangazispor Gemlik Zeytinine Doyamadı

500 Evler maçında yaşanan olaylar nedeniyle haksız yere ceza aldığımız ve seyircisiz oynamak zorunda kaldığımız maçta, Sultangazispor taraftarı belkide ligin en rahat maçını izlemekten mahrum kaldı…

“SULTANGAZİSPOR, KATI SAVUNMAYI KENARLARDAN YIKTI”

Maçın başlama düdüğünden sonra bütün takım olarak topun arkasına geçmeyi düşünen Gemlikspor’un katı savunmasını Sultangazispor, özellikle kanatları kullanarak açmaya çalıştı. Kaptan Kemal’in 500 Evler maçında ceza alması nedeniyle kaptanlık pazu bandıyla sahaya çıkan Serdar ve ikinci yarıda kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Ali, özellikle kenarlardan getirdikleri toplarla Gemlikspor savunmasına zor anlar yaşattılar.

sultangazispor-gemliksporIMG_2909

“PERDEYİ ISMAEL KONE AÇTI”

Maçın 20’nci dakikasında çok zor bir pozisyonda topa dokunarak skorboard tabelasını takımımız adına değiştiren Ismael Kone hem takımızın ilk golünü kaydetti hem de müsabaka boyunca özellikle rakip sahaya gönderilen yüksek toplarda rakip stoperlere bariz bir üstünlük kurdu.

sultangazispor-gemliksporIMG_2929

“GEMLİK KALABALIK GELDİ”

Maçın 24’ncü dakikasına kadar kendi sahasında kalmayı kabullenen Gemlikspor’un takım halinde yüklenerek, oyunu bizim yarı alanımıza sıkıştırma isteği sonuç verdi ve maç rakibin bulduğu golle 1-1’e geldi.

“KAPTAN AFFETMEDİ, ENES GEMLİK KALESİNE FÜZE YOLLADI”

Golden yaklaşık 2 dakika sonra Kaptan Serdar’ın ayağından gelen gol ve Enes’in ceza alanı dışından gelen topa çok sert ve düzgün vurması ilk yarının skorunu belirledi; Sultangazispor 3 – Gemlikspor 1

sultangazispor-gemliksporIMG_2942

“EKİBİMİZ İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI”

Maçın ikinci yarısına golle başlayan takımımız, Enes’in ayağından bulduğu golle skoru lehimize 4-1’e getirdi.

“GEMLİKSPOR HAVLU ATTI”

Farkın açılmasından sonra özellikle ayağa yapılan paslarla Gemlikspor karşısında bariz bir üstünlük kuran takımımız Sultangazispor, sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi yoklamaya başladı. 68. Dakikada Enes kaleciyle karşı karışaya kaldığı pozisyonda kaleciyi geçemezken, 71. Dakikada rakip ceza alanı içerisine çok tehlikeli gelen takımımızda maçın başarılı ismi Ali, kaleciye yaptığı faulden dolayı ikinci sarı ve kırmızı kartla cezalandırıldı.

Maçın kalan kısmını 10 kişiyle sürdüren ekibimizin kontrollü oyunu, Gemlikspor’un 1 kişi fazla oynama ve en azından maça ortak olma hevesini kursağında bıraktı. 75’nci dakikada Ismael Kone çok müsait bir pozisyondan faydalanamazken, 79’uncu dakikada Serdar’ın aşırtma vuruşu filelerle buluşmadı.

sultangazispor-gemliksporIMG_2933

“PENALTI ve SAHNEDE YİNE KAPTAN SERDAR”

83’ncü dakikada rakip savunmacının ceza alanı içerisinde topu elle oynamasından doğan penaltı vuruşunu kaptan Serdar gole çevirince, rakip takımın bütün kurgusu bozulmuş oldu.

“KONE SKORU UZATMALARDA BELİRLEDİ”

3 dakika uzatmanın oynandığı maçın uzatma dakikalarında kendisinin 2’nci, takımının 6’ncı golünü atan Ismael Kone, maçın skorunu da belirlemiş oldu. Bu skorla ekibimiz Sultangazispor puanını 31’e çıkararak, BAY uygulamasından dolayı 1 maç eksik oynadığı rakiplerinin arkasından grupta 3’lükteki yerini korudu. Grubun lideri Alemdağspor maç fazlasıyla 36 puanda bulunuyor.

MAÇIN HAKEMLERİ…

Sultangazispor – Gemlikspor müsabakasını hakem triosu iyi niyetli bir yönetim sergilemeye çalışırken, ilk yarıda yan hakemler özellikle ofsayt pozisyonlarında yetersiz kaldılar.

sultangazispor-gemliksporIMG_2905 sultangazispor-gemliksporIMG_2906 sultangazispor-gemliksporIMG_2921 sultangazispor-gemliksporIMG_2922 sultangazispor-gemliksporIMG_2946

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

TUİK Sultangazi’nin Memleket Dağılımını Açıkladı