a

Sultangazispor Gemlik’e Bileniyor

Amatör Futbol Disiplin Kurulu’ndan gelen ceza neticesinde bu hafta seyircisiz oynanacak olan müsabakada, takımımız sahaya taraftardan yoksun çıkacak. Kaptan Kemal Emre Bozoğlu’nun cezalı olmasıyla bozulan moralleri, cezası biten Serdal Öz’ün takıma katılması moralleri yerine getirdi. Öte yandan sezon başında talihsiz bir sakatlık geçiren Samet Kartop’un takımla beraber çalışmalara katıldığı gözlenirken, Kaptan Emre’nin cezalı olduğu haftalarda teknik heyetten görev verilmesi bekleniyor.

Cebeci Spor Kompleksi’nde hazırlıkları yakından takip eden Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, haftasonu için takıma güvenlerinin sonsuz olduklarını ve ligin sonunda bayrağı sırtlayacak olan tarafın kendileri olacağını belirttiler.

Geçtiğimiz haftayı “Bay” geçiren temsilcimiz, bu süre zarfında boş durmayarak teknik heyet tarafından adeta kampa sokuldu. Geride bıraktığımız haftasonunu Belgrad Ormanlarında kondisyon yükleyerek geçiren oyuncular Salı ve Çarşamba günü taktik çalışarak, Gemlikspor müsabakasının hazırlıklarına devam etti.

Her geçen gün daha da kızışan zirve yarışında 17. Haftaya girilirken, puan kaybına tahammülü olamayan temsilcimiz de oyuncuların bir birlerine olan güvenleri camiada yüzleri güldürüyor.

Temsilcimiz Sultangazispor’un zirvede ki rakiplerinden Alemdağspor, haftasonu evinde Yalovaspor ile karşılaşacak. Mudanyaspor ise Bursa derbisinde Kestel Belediyespor’a konuk olacak.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Müteahhitler Derneği’nde Kongre Heyecanı