a

Sultangazi’de Elektrik Kabloları Yer Altına Alınıyor

Caddeleri, sokakları elektrik direkleri ve kabloların oluşturduğu görüntü kirliliğinden temizlemeyi hedefleyen Sultangazi Belediyesi’nin bu yönde çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sultangazi Belediyesi ilçenin önemli sorunları arasında yer alan elektrik kablolarının yer altına alınması çalışmalarını hızlandırdı. Bu amaçla Sultangazi Belediyesi, 2013 yılında Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ile imzaladığı protokolle elektrik hatlarının yer altına alınması işini üstlendi. Protokoller kapsamında havai hatların yer altına alınması için çalışmalar başlatan Sultangazi Belediyesi, sokaklara Avrupa standartlarını getirmeyi hedefliyor.

CaXmKHQW0AAgX9B

Sultangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 2013 yılında 50. Yıl, Uğur Mumcu ve İsmetpaşa Mahallelerinde ki elektrik kabloları tamamen yer altına alınırken, görüntü kirliliğini ortadan kaldıracak çalışmalar Sultançiftliği Mahallesi ve Cebeci Mahallesi ile devam ediyor.

Elektrik kablolarının yer altına alınması ile ilgili alt yapı çalışması tamamlanan sokaklar ise kilit taşı ve bordür döşemesi çalışmalarının sona ermesiyle estetik bir görünüme kavuşuyor.

CaXmIP0WYAEPy5w CaXmK9ZWcAAEqG0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Eğitime Destek Akademisi Öğrencilerine Sosyal ve Kültürel Etkinlikler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.