a
  • Eminhaber.Org
  • MANŞETLER
  • Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacak

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Kılıçdaroğlu Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacak

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Başkanları Cuma günü Cuma namazından sonra Gaziosmanpaşa Savcılığına giderek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesi ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Emin Haber’e konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Türkiye’de ilk defa halkın seçtiği Cumhurbaşkanına hakaret edilmesinin asla kabullenemez olduğunu belirterek, suç duyurusunda bulunmak için Cuma günü Gaziosmanpaşa Savcılığına suç duyurusu dilekçelerini ileteceklerini söyledi. Civan, “Cumhurun seçmiş olduğu bir başkana böylesine bir hakareti şahsen hiçbir arkadaşım kabul etmediği gibi bende kabul etmiyorum.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’nin 6 Mahallesi’nde Su Kesintisi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.