a

Osman Derdiyok’un Kandil Mesajı

Sultangazi Müteahhitler Derneği (SUMDER) Başkanı Osman Derdiyok, Mevlid Kandili münasebetiyle mesaj yayımladı.

 

Derdiyok, 22 Aralık 2015 Salı gününü Çarşambaya bağlayan gecede, tüm insanlığı onurlandırmak üzere dünyaya teşrif eden Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Mevlid-i Şeriflerinin 1444. yıl dönümünün idrak edileceğini kaydetti.

 

“Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimiz, yaşamı boyunca insanlara iyiliği, adaleti, hoşgörüyü, kardeşliği ve güzel ahlâkı tavsiye etmiştir” diyen Derdiyok, şöyle devam etti:

 

“Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan mübarek Mevlid Kandili’ne erişmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mevlid Kandili, Peygamberimizin bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlama, örnek hayatını ve ahlakını rehber edinerek, Kur’an’la ve Sünnetle buluşma zamanıdır. Bu mübarek gece vesilesiyle Hz. Peygamber’i sevmek ve O’nu örnek almak insanlığın huzuru ve kalıcı mutluluğu için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak hayatımıza yansıtmak, davranışlarımızı O’nun örnek ahlakına, emir ve tavsiyelerine göre şekillendirebilmek hepimizin en temel hedefi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam aleminin, milletimizin ve tüm Sultangazililerin Mevlid Kandili’ni tebrik ediyor, insanlığa, hayır, bereket, barış ve esenlikler getirmesini Cenab-ı Hak’tan diliyorum”

 

Osman derdiyok-

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

50. Yıl Hizmet Tesisine Bombalı Saldırı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.