a

Onlar kocasını öldürürken çocuklarına bakmış

Sultangazi’de 39 yaşındaki Behçet Güneş’in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan eşi İ.G., kiralık katil olarak tuttuğu iddia edilen komşu kadın İlknur Ç. ile eşi S.Ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan cinayetin işlendiği gün İlknur Ç. ve eşi S.Ç.’nin 6 yaşındaki çocuklarını öldürecekleri Behçet Güneş’in eşi İ.G.’ye bakması için bıraktıkları ortaya çıktı.

 

Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlandıktan sonra bugün adliyeye sevk edilen öldürülen Behçet Güneş’in eşi İ.G., cinayeti işledikleri iddia edilen komşu kadın İlknur Ç. ile S.Ç. çıkarıldıkları Gaziosmanpaşa adliyesinde önce savcıya ifade verdi. Savcılıktaki ifadelerinin tamamlanmasının ardından şüpheliler tutuklanma mahkemeye sevk edildi. Mahkeme 3 şüphelinin de tutuklu yargılanmasına karar verdi.

 

ONLAR KOCASINI ÖLDÜRÜRKEN ÇOCUKLARINA BAKMIŞ

 

Öte yandan olayla ilgili yapılan soruşturmada kiralık katil olarak tutulan şüpheliler İlknur Ç. ile eşi S.Ç.’nin cinayeti işledikleri gün çocuklarını bırakacak bir yere bulamayınca öldürecekleri Behçet Güneş’in evine getirdikleri ortaya çıktı. Burada 6 yaşındaki çocuklarını Behçet Güneş’in eşine bırakan şüphelilerin planlarını uygulamak üzere ayrıldıkları belirlendi. Öğlen saat 12.00 ye kadar evinde çocuğa bakan İ.G.nin daha sonra çocuğu okula bıraktığı öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

TÜGVA Sultangazi Temsilciliği’nden Medeniyet Tasavvuru ve Öncü Kuşak Konferansı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.