a

Sultangazi Belediyesi Çalışanları Kamil Ateş’i Unutmadı

Sultangazi Belediyesi çalışanları geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden mesai arkadaşları Kamil Ateş’i unutmadılar.

 

2014 yılının Kasım ayında Sultangazi Belediyesi’nde işçi olarak çalışan evli ve iki çocuk babası Kamil Ateş, Vidanjör aracında temizlik yaparken dengesini kaybederek düşmüş, ağır yaralanan Ateş arkadaşları tarafından Gaziosmanpaşa Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılmıştı. Burada 5 gün yoğun bakımda kalan Ateş, yaşam mücadelesine yenik düşmüştü.

kamil ateş-sultangazi

Kamil Ateş’in vefatı Sultangazi Belediyesi’nde ki mesai arkadaşlarını da derinden üzmüştü. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Kamil Ateş’i ölümünün 1. Yılında mesai arkadaşları unutmadı. Sultangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü lokalinde okutulan mevlit programıyla Kamil Ateş anıldı.

 

Belediye-İş Sendikası ve Sultangazi Belediyesi çalışanları tarafından düzenlenen mevlit programına; Fen İşleri Müdürü Asuman Köle, Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu, Hesap İşleri Müdürü Mustafa Bektaş, Bilgi İşlem Müdürü Yaşar Bostancı, İşletmeve İştirakler Müdürü Osman Özbostan, Fen İşleri Şefi Murat Şahin, Malzeme ve Makine İkmal Şefi Aslan Sarıkaya, Belediye-İş Sendikası İki Nolu Şube Başkanı Erol Özdemir, Belediye-İş Sendikası Sultangazi Belediyesi Baştemsilcisi Ertan Yazıcı ve belediye çalışanları katıldı.

kamil ateş-sultangazi-belediyesi

Tüm Yorumlar (1)
  • Sultangazi
    9 yıl önce
    0 0

    Bırak Başkanı Koskoca belediyede bir tane başkan yardımcısı katılmamış.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İşteYeni Kabine

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.