a

Tosun 1 Kasım Seçimlerini Değerlendirdi

Derya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Parti İşadamları Komisyonu Başkanı Mustafa Tosun 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi.

 

1 Kasım’da yapılan seçimlerde sandıktan tek başına iktidar olarak çıkan Ak Parti’nin ülkenin tamamını kucaklayan, her bölgesine hakim, vesayet, rejim, etnik kimlik blok siyaseti tapmayan tek parti olduğunu söyleyen Mustafa Tosun, “Ak Parti milletin partisi olan, her sorunu göğüsleyen, ülkemizin birliğini ve kardeşliğini tesis eden, ülkemizin kalkınmasına çözüm üreten, özgürlüklerin önün açan, uluslararası arenada ülkemizi itibarlaştıran, ülkenin sosyal ve refahını üst seviyeye çıkaran, halka güven sağlamış tek partidir.” Dedi.

 

Ak Parti Kurucu Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye tarihinde halkın doğrultusunda hareket eden, milletin iradesine sahip çıkan, ülkeye hizmet eden Adnan Menderes, Necmettin Erbakan ve Turgut Özal’dan sonra gelen tek lider olduğunu söyleyen Tosun, “Türkiye bu dört lider döneminde kendi inanç, hak ve özgürlüklerini serbestçe yaşamışlardır. Ve yaşamaya devam ediyorlar. İşte bundan dolayı Ak Parti milletin partisi olarak, halkın güvenini ve sempatisini kazanmış bir Türkiye partisidir.

 

Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışanlar, halkın ekonomik refah seviyesini bozmak için gerek yurt içinde gerek ise dış mihrapların, güç odaklarının oyununu bu millet 1 Kasım’da bozdu. Ve yine milletin iradesi üstün kıldı. Bundan sonraki süreçte milletin beklentisi doğrultusunda özgürlükçü bir anayasanın yapılması atılacak en önemli maddelerden biridir. 1 Kasım seçim vaatlerini yerine getirebilecek tek parti Ak Parti’dir. 1 Kasım seçim kampanyası sürecinde sahada olan Sultangazi İlçe Teşkilatımıza işadamlarımızın, kanaat önderlerimizin ilettikleri görüşler Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na rapor şeklinde beyan edildi.” Şeklinde konuştu.

IMG_3952

Tosun, “Şahsım adına İlçe Başkanımız Sayın Suzan Dağlar Civan’a, Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altunay’a, teşkilatımızın her kademesine, bizlere kapılarını açan tüm işadamlarına, ailelere ve bu ailelerin gönüllü çalışan her ferdine teşekkür ediyorum. Yeni dönem milli kardeşliğimize, birliğimize, beraberliğimize, ülkemizin 78 Milyonuna hayırlı olsun. Bu birliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yangın Paniğe Neden Oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.