a

Ersin Ayakkabı AYMOD 2016 Fuarında

CNR EXPO’da 1400 markanın katılımı ile 7 Ekim’de başlayan ve bugün sona erecek olan Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. En büyük ilgi ise Ersin Ayakkabı’ya oldu.

 

07-10 Ekim tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde başlayan Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı’na Ersin Ayakkabı’da katıldı. AYMOD fuarında yer alan Ersin Ayakkabı standına yurt dışı ve yurt içinden gelen davetliler yoğun ilgi gösterdi. 1975 yılından günümüze kendini yenileyerek hizmet vermeyi amaçlayan Ersin Ayakkabı çalışmalarını Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan modern tesislerinde sürdürmektedir. Başta Türkiye olmak üzere Avrupa, Asya, Ortadoğu ve Afrika kıtasındaki ülkelere satış yapan Ersin Ayakkabı bünyesinde owundy’s, MCP shoes&boots, tettwow ve owykids markaları bulunmaktadır.

ersin-ayakkab-1

Türkiye genelinde 1200 bayiye ulaştıklarını belirten Ersin Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Çukurçayır, “01-05 Ekim tarihleri arasında Antalya’da tüm bayilerimizin katılımıyla bir toplantı düzenledik. Ve bu toplantıda 2016 İlkbahar-Yaz ürünlerimizi bayilerimize tanıttık. Bu toplantımız şirketimiz açısından oldukça verimli ve iyi geçti.” Dedi.

ersin-ayakkab-veysel-çukurçayır

Fuardan beklentilerinin yüksek olduğunu dile getiren Ersin Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Çukurçayır “Bizim sektöre çok değer katan bir fuar. Üreticiler ve toptancılar da bu fuara katılıyor. İç ve dış piyasaya bu ürünleri pazarlıyoruz. Üretici olmamız çok büyük bir fayda sağlanıyor. Fuara Ruslar, Araplar ve Fasların yanı sıra Avrupalılar da ilgi gösteriyor. İlgiden çok memnunuz. Çok ciddi bir talep var. Fuardan beklentimiz yüksek. Son gün olmasına rağmen de beklentilerimizi de karşılamış durumdayız” diye konuştu.

ersin-ayakkab-

 

Ersin Ayakkabı AYMOD 2016 fuarında bayilerini de unutmadı. Fuarda Ersin Ayakkabı bayilerine  iPhone 6 telefonlar hediye edildi.

ersin-ayakkab-veysel-çukurçayır-

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

MHP’den Açıklama