a

İlçe teşkilatımız bizim baba ocağımızdır

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Teşkilatının “baba ocağı” olduğunu söyledi. Altunay, “İl Teşkilatı, Genel Merkez ve ilçe teşkilatımız bizim baba ocağımızdır.” Dedi.

 

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı2nın ikinci günü düzenlediği bayramlaşma töreninde partililerle bir araya geldi. Bayramlaşma törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Uygun ve teşkilat mensupları katıldı.

 

Programda konuşan Belediye Başkanı Cahit Altunay, Kurban Bayramı’nda belediye olarak yaptıkları hizmetlere değinerek Ak Parti teşkilatının öneminden bahsetti. Aktif siyaset yaptıkları Ak Parti’nin İl, İlçe ve Genel Merkezlerini “Baba ocağı” diye yorumlayan Başkan Altunay, 1 Kasım seçimlerinde Sultangazi’de yapacakları çalışmalarla, Ak Parti’ye büyük katkılar sunacaklarını söyledi.

 

Altunay, “Çok daha büyük bir azimle, gayretle beklentilerin üzerinde performans gösterirsek yine tek başımıza iktidar olmak için önümüzde bir engel kalmaz. Partimize oy vermeyen seçmenleri ziyaret ederek, nasıl bir artı daha alabiliriz? Amacına yönelik çalışmalar yaparak iktidar yolunda büyük bir pay sahibi olabiliriz.” Dedi.

Tüm Yorumlar (2)
  • Kenan Uluışık
    9 yıl önce
    0 0

    Altunay bu seçimde Akpartinin başarılı olmasını istiyorsa önce şahsi reklamlarıyla dolu çalışmalara son vermeli bir kerecik olsun Akparti’ye hizmet etmelidir. Bir de belediyelere (GOPAŞA VE BPAŞA belediyeleri de dahil) koyduğu tüm eş dost akraba komşu dünür damat ne varsa geri çekmelidir. Bu seçimde bir başarısızlık olursa tüm fatura kendisine kesilecektir.

  • doktor
    9 yıl önce
    0 0

    cemaat varken niye akpartiye hizmet etsin kardeşler akıllı olun geçen sene bu zamanlar amerikada ne işi vardı, yardımcısı amerikada okumuş kardeşle gitti hangi talimatları aldı dersiniz elindeki hangi kozları ilçeye ile genel merkeze saklıyor olabilir az kafa çalıştırın da

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bayram coşkusunu ilçe halkıyla kutladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.