a

MHP İlçe Başkanı Özel’den Ülkücü Açıklaması

Dün Sultangazi’nin birçok mahallesinde gerçekleşen yürüyüşlerle ilgili MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel’den açıklama geldi.

 

Dün Sultangazi’de yer gök kırmızı- beyaz olmuştur. Terör örgütü PKK’yı lanetleyen vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyüş yapmış ve yeri göğü adeta inletmişlerdi. Dev araç konvoyu ile başlayan ve birçok mahallede devam eden “Teröre Lanet Yürüyüşleri”nin kimin organize ettiği gün boyunca konuşuldu.

 

50. Yıl Mahallesi’nde düzenlenen yürüyüşte ise HDP’lilerin gruba saldırması sonucu bir kişi bıçakla yaralandı. Yürüyüşü düzenleyen grubun bozkurt işareti yapması kamuoyunda, “Ülkücüler sokağa indi” söylentilerini beraberinde getirdi.

 

Yürüyüşlerde MHP bayrağı ve bozkurt işareti yapanların çoğunlukta olması gözleri Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı’na çevirdi. MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, Emin Haber’e yaptığı açıklamada dün Sultangazi’de gerçekleşen yürüyüşlerle hiçbir ilgilerinin olmadığını söyledi.

yusuf-ozel-kimse-ulkuculeri-sokaga-cekemez

Her bozkurt işareti yapanın ülkücü olmadığına dikkat çeken Özel, “Sultangazi’de dün gerçekleşen yürüyüşlerle partimizin uzaktan, yakından hiçbir ilgisi yoktur. Bizler yürüyüşlerin yapıldığı saatlerde İstanbul İl Başkanlığımızın düzenlediği yürüyüşe katıldık. Partimizin tek programı da İl Başkanlığımızın düzenlediği programdır.  Sultangazi’de gerçekleşen yürüyüşler vatansever aziz Türk milletinin teröre ve hükümete göstermiş oldukları haklı tepkilerin dışa yansımasıdır. Lakin haklı tepkiyi gösterirken sağ duyulu ve sakin olmak gerekir. Sultangazili vatandaşlarımızı sükunete, sabırlı olmaya ve sakin olmaya davet ediyorum” dedi.

 

MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, partisinin bir etkinlik düzenleyeceği zaman bunu mutlaka günler öncesinden kamuoyu ile paylaştığını belirterek, kendilerinin iradesi dışında yapılan organizasyonların halkın kendi hür iradesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Tüm Yorumlar (2)
  • Sanene
    9 yıl önce
    0 0

    Her konuya hükümeti sokmasanız kına yakarsınız dimi bi tarafınıza ne var yani birlik beraberliği sağlayıp sap duyulu olsanız

  • yusuf özel
    9 yıl önce
    0 0

    sen yaktınmı bi yerine kına bütün bu olanlardan benmi sorumluyum tabiki hükümet sorumlu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Eğitimde Devrim