a

Pınarbaşı Seçim Startını Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri (MYK) Av. Başbuğ Pınarbaşı ve İbrahim Ünal partisinin Şişli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. MYK Üyesi Başbuğ Pınarbaşı, erken seçime hazır olduklarının mesajını vererek, seçim startını verdi.

 

Son olarak AKP-MHP arasında sürdürülen koalisyon görüşmeleri olumsuz sonuçlanmıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu görüşmeden sonra erken seçime hazır olduklarının mesajının bir kez daha dile getirmişti.

 

“Erken seçim” MHP MYK Üyesi Av. Başbuğ Pınarbaşı’nın da gündemindeydi. Mevkidaşı İbrahim Ünal ile birlikte partisinin Şişli İlçe Teşkilatını ziyaret eden Başbuğ Pınarbaşı, burada partililerle bir araya geldi.

başbuğ pınarbaşı-

7 Haziran seçimlerinde partisi tarafından Milletvekili adayı gösterilen ve seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü başarılı kampanya ile dikkatleri üzerine çeken MHP MYK Üyesi Av. Başbuğ Pınarbaşı, “Seçimlerde milletimiz MHP’ye ana muhalefet olma görevi verdi. Bu nedenle bizim öncelikli isteğimiz AKP ve CHP arasında bir hükümetin kurulmasıydı. Çünkü her iki parti de ‘Çözüm süreci’ denilen garabet hakkında aynı düşünüyor. Birisi oturup teröristlerle pazarlık yaptı. Bir diğeri de buna hiç bir zaman sesini çıkarmadı. Yani bir hükümet kurmalarında sakınca yoktu. Ama bu iki parti bunu yapamadı. Milletin kendilerine verdiği görevi yerine getirmediler. Biz erken seçime hazırız. Milletimiz olanları görmüştür. MHP’ye gereken desteği verecektir” dedi.

 

SANDIKTA DERS ALACAKLAR

 

MHP MYK Üyesi Av. Başbuğ Pınarbaşı, “Gittiğimiz yerlerde görüyoruz ki, milletimiz, Türkiye’nin terör ortamına çekilmesinden ve bunlara zemin hazırlanmasından son derece rahatsızdır. Bunların sorumluları, muhtemel bir erken seçimde sandıkta gereken dersi alacaktır. Hem oturup PKK ile pazarlık yapacaksın. Sonra da dönüp bütün bunlardan şikayetçi olacaksın. Bu çelişkinin herkes farkındadır” diye konuştu.

 

MHP teşkilatlarının mücadeleye hazır olduklarını, Şişli İlçe Teşkilatı’nın güçlü bir şekilde çalıştığını da sözlerine ekleyen Pınarbaşı, “Yılmak, yıkılmak yok. Başaracağız. Seçim startımızı bugün itibarı ile verdik.” ifadelerini de kullandı.

başbuğ-pınarbaşı-mhp

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bağcılar Belediyesi’nden Çiftlere Destek!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.