a

Ali Boztaş’dan Dikkat Çeken Paylaşım

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre süreci başlıyor. Sultangazi İlçe Örgütü’nde ise başlayan kongre süreciyle mevcut ilçe başkanı Ali Boztaş’ın yeniden bu göreve talip olup olmayacağı merak ediliyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi’de 7814 üyesi bulunuyor. Bu üyeler 22 Ağustos’da başlayacak delege seçimlerinde sandık başına giderek, kongrede oy kullanacak 400 delegeyi belirleyecekler. Delege seçimi ilçenin 15 Mahallesi’nde yapılacak.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Örgütü delege seçiminden sonra 3. Olağan Kongresini gerçekleştirerek, İlçe Başkanını seçecek.

 

2009 yılında CHP Sultangazi İlçe Başkanlığına atanan akabinde gerçekleşen iki kongrede de sandıktan zaferle çıkan İlçe Başkanı Ali Boztaş’ın bu kongrede aday olup olmayacağı, parti tabanının gündeminin ilk sırasında yer alıyor.

 

Parti üyelerinin büyük bir çoğunluğu ve partinin ileri gelen isimleri Boztaş’ın bir dönem daha İlçe Başkanlığı görevini devam ettirmesinden yana. Bu yönde Boztaş’a baskı yapıldığı da kulislerde konuşuluyor.

 

CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş’ın kişisel Facebook hesabından yaptığı bir paylaşım ise dikkatleri bir anda kendisine çevirdi. Boztaş’ın delege seçimleri öncesi yaptığı bu paylaşım kafalarda soru işareti bırakırken, bir dönem daha ilçe başkanlığı görevini devam etmesi yönünde kendisine yapılan baskıları da adeta doğrular nitelikteydi.

 

İŞTE O PAYLAŞIM

ali boztaş-2

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Genç kıza tecavüz etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.