a

Altunay Saldırıyı Şiddetle Kınadı

Beyoğlu’nda bulunan AK Parti İl Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda, bina girişindeki özel güvenlik görevlisi kolundan yaralandı.

 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay saldırı sonrası bir açıklama yaptı. Başkan Altunay, partisinin il binasına yapılan saldırıyı şiddetle kınadı.

 

Saat 22.15 civarında, Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına kimliği tespit edilemeyen iki kişi silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda, bina girişindeki özel güvenlik görevlisi kolundan yaralandı. Saldırganlar olay yerinden yaya olarak kaçarken, emniyet güçleri şüphelileri yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

 

Saldırı sonrası bir açıklama yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Ak Parti İstanbul İl Başkanlığımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, yaralanan kardeşimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Tüm Yorumlar (1)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazispor İlk Hazırlık Maçını Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.