a

Sultangazispor İlk Hazırlık Maçını Yaptı

Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Sultangazispor sezonun ilk hazırlık maçında İstanbul Gümüşhanespor takımını 4-1 yenerken, yeni transferler ilk kez sahne aldı.

 

İlçemizin tek Bal Ligi temsilcisi Sultangazispor 2015-2016 Futbol sezonun ilk hazırlık maçını Süper Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Gümüşhanespor ile yaptı. Cebeci Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşma saat 18.00’da başladı.

Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0397

Yeni transferlerle ilk kez görücüye çıkan temsilcimiz Sultangazispor’u ilk hazırlık maçında Kulüp Başkanı Osman Cengiz, Kulüp Yöneticileri, MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel ve taraftar yalnız bırakmadı.

Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0424

Oğuz Yeşil ve Onur Mengi’nin İstanbul Üniversitesi Futsal takımının da katıldığı Avrupa Üniversiteler arası Şampiyonasına katılmaları, Can Demir ve Samet Kartopu’da yaşadıkları sakatlıktan dolayı ilk hazırlık maçında yer alamadılar.

Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0439

Geçtiğimiz sezon Sultangazispor forması ile 26 maça çıkan ve 18 golle harika bir sezon geçiren Serdal Öz ve Kaptan Kemal Emre Bozoğlu karşılaşma boyunca dikkatleri yine üzerine çektiler. Serdal ve Kemal karşılaşma boyunca gösterdikleri performansla bu sezonda Bal Ligi’nde yine dikkatleri üzerine çekeceğe benziyorlar.

Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0403 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0404

Kanat ve orta sahada ortalamanın altında kalan temsilcimiz Sultangazispor’da Mali Ümit Milli Takımından transfer edilen İsmail Kone’nin takıma uyum sağlayamadığı görüldü. Performansıyla göz dolduran Kone’nin takıma uyum sağlamasıyla sezonda fırtına gibi eseceğe benziyor. Karşılaşmayı izleyen futbolseverler İsmail Kone’yi Bal Ligi’nin “En iyi transferi” olarak değerlendirdiler.

Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0400 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0401

Kütahyaspor’dan transfer edilen Ahmet Özsülün ve geçtiğimiz sezonda Sultangazispor forması giyen Damra Kaya karşılaşma boyunca deyim yerinde ise çok çalıştılar. Karşılaşma boyunca mücadele eden oyuncular arasında yer alan Ahmet Sülün ve Damra Kaya performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardılar.

Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0416 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0431

Kahraman Çetin ve Harun Akyel ilk hazırlık maçında ortalamanın altında kalırken, Utku Gülümser karşılaşma boyunca hatalı oynadı.

 

Burkina Faso’dan transefer edilen futbolcu Porgo Mohamadi rakibini fazlasıyla yoran oyuncuydu. Çok koştu takımına önemli katkılar sağladı.

Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0414

Sultangazispor’un İstanbul Gümüşhanespor ile yaptığı ilk hazırlık maçında sonradan oyuna giren arzulu futboluyla iyi bir performans sergileyen Ramazan ve Ali karşılaşmaya ışık verdiler.

 

Temsilcimiz Sultangazispor’un zaman ve uyuma ihtiyacı var. 21 Ağustos tarihinde başlayacak olan Bolu Gerede kampıyla yeni sezonda daha farklı, daha güçlü, daha uyumlu bir Sultangazispor karşımızda olacak ve ligde fırtına gibi esecek.

Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0402 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0408 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0409 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0410 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0419 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0420 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0422 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0423 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0425 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0426 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0430 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0434 Sultangazispor İstanbul Gümüşhanespor hazırlık maçıIMG_0435

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

AK Parti il binasına silahlı saldırı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.