a

Sultangazispor’da yüzler gülüyor

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Sultangazispor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Cebeci spor Kompleksinde devam eden çalışmalarda yüzlerin güldüğü gözlerden kaçmıyor.

 

ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ

sultangazispor kulübü

Erdoğan Eryılmaz’ın ayrılmasından sonra boşalan yardımcı antrenör görevine getirilen Burak Özkaya takımla beraber ilk antrenmanına çıktı.

 sultangazispor kulübü-1

Kosova Süper Lig takımlarından Prishtına’da oynayan ve denenmeye gelen Shkembım Salihi antrenmanlarda ki performansı ile göz doldurdu.

sultangazispor kulübü-samet kartopu

Takımda Sakatlıkları bulunan Samet Kartop ve Can Demir düz koşulara başladı. Hafif sakatlıkları bulunan iki futbolcunun bugün ki tedavinin ardından kulüp masörü gözetiminde koşulara başlaması teknik heyette yüzleri güldürdü.

sultangazispor kulübü-2

Yönetimin ve kulüp Başkanı Osman Cengiz’in antrenmanları yakından takip ederek çalışmaları heyecanla izlemesi takımda ki morallerin yerinde olduğunu gösteriyor.

 

Antrenmana hafif bir koşu ile başlayan futbolcular, daha sonra dar alanda top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı bitirdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Çağırıcı’dan Sporculara Tam Destek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.