a

Sultangazispor’da Hazırlıklar Devam Ediyor

İlçemizin tek BAL Ligi temsilcisi Sultangazispor’un yeni sezon hazırlıkları Cebeci Spor Kompleksi’nde devam ediyor.

 

Teknik Direktör Memduh Fidan yönetiminde gerçekleşen bugün ki idmana Pazartesi yeni sezonun startının verildiği çalışmalara ülkesinden olduğu için katılamayan Mali Ümit Milli Takımı’ndan transfer edilen İsmail Kone’de katıldı. BurkinaFaso Milli takımının başarılı futbolcusu Porgo Mohamadi’de bugün yapılan antrenmana katılarak denendi.

Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4519

Teknik Direktör Memduh Fidan ve Yardımcı antrenör Erdoğan Yılmaz yönetiminde takım halinde yapılan ısınma koşuları ile başlayan antrenman da dayanıklık çalışması yapıldı.

Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4505

2014-2015 Futbol sezonunda 28 karşılaşmaya çıkan ve 18 gol atan başarılı hücum oyuncusu Serdal Öz ve 3 sezondur Sultangazispor forması giyen tecrübeli sol bek Oğuz Yeşil bugün yapılan antrenman sonrası Emin Haber’e konuştular.

Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4497

Yeni sezonda da Sultangazispor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Serdal Öz, “Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Bu sezon o istediğimiz şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Yeniden Sultangazispor’da olmak çok güzel bir duygu. İstenilen yerde olmak her zaman iyidir. Bende bunu en iyi şekilde değerlendirerek, Sultangazispor camiasına sezon sonunda şampiyonluğu tattırmak istiyorum.” Dedi.

Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4517

Tecrübeli sol bek Oğuz Yeşil ise, “Hayırlısıyla kazasız, belasız, sakatsız bir sezon geçiririz inşallah. İnşallah lige bomba gibi gireceğiz. Bu sene o sene diyor, inşallah o özlenen şampiyonluğu hep beraber yaşayacağız.” İfadelerini kullandı.

Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4492 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4494 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4495 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4503 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4507 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4508 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4509 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4510 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4512 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4513 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4514 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4515 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4518 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4520 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4523 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4524 Sultangazispor antrenmanMHPDSC_4525

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İstanbul’da polisten son dakika dev operasyon

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.