a

AK Parti’de Bayramlaşma

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı bayramlaşma töreni ilçe binasında yapıldı. Törene Milletvekili Ali Yıldız, Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

 

Bayramlaşma töreninde konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, teşkilat mensupları ve tm Sultangazililerin Ramazan Bayramını kutladı. Geride bıraktğımız 7 Haziran genel seçimlerine de değinen Civan, “Sultangazi teşkilatı eskisiyle, yenisiyle tek yürek olmayı başardı.  Bu bardağı kimse çatlatamaz ve su sızdıramaz. Bu bardağı kimse kıramaz. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin yanı sıra mazlum coğrafyalara umut olabilmek için tek çare sizlersiniz, Ak Parti’dir” dedi.

IMG_1190

7 Haziran genel seçimlerinde milletin verdiği karara saygı duyduklarını belirten İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, “7 Haziran seçimleri sonrası sandıktan çıkan sonuç doğrultusunda artısıyla, eksisiyle her ilçe İl Başkanlığına rapor verdi. Bizlerde bu raporumuzu İl Başkanlığımıza sunduk. Bu raporlar Genel Merkeze gönderildi. Bu süreci Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu takip ediyor.” Şeklinde konuştu.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, konuşmasının sonunda ise olası bir erken seçim için Sultangazi İlçe Teşkilatının hazır olduğunu söyledi.

 

Belediye Başkanı Cahit Altunay ise Ramazan Ayı’nda yapılan çalışmalara değinerek, tüm Sultangazililerin Ramazan bayramını kutladı.

IMG_1138 IMG_1139 IMG_1147 IMG_1149 IMG_1166 IMG_1168 IMG_1169 IMG_1185

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Belediye Başkanı Cahit Altunay cemaatle tek tek bayramlaştı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.