a

Sultangazili Enes Şöhrete Doğru Hızlı Adımlar Atıyor

Diriliş Ertuğrul dizisinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sultangazi Enes Ok, adım adım şöhret merdivenlerini tırmanıyor. Ok, ünlü sanatçı Murat Boz’un başrollerinde oynadığı ve çekimleri Çanakkale’de başlayan, İzmir’de devam eden “Kardeşim Benim” filminde dublör oldu.

enes ok

Murat Boz’un dublörü olarak “Kardeşim Benim” de rol alan Sultangazili Enes Ok, Eylül ayında ise başka bir film projesiyle karşımıza çıkacak.

 

TAFF Pictures ve BRK’S Productions’ın yapımcılığı, Mert Baykal’ın yönetmenliğinde beyazperdeye taşınacak olan “Kardeşim Benim” filminin iddialı kadrosunun arasında yer alan Enes Ok, ünlü sanatçı Murat Boz’un dublörü olarak görev aldı. Filmde yakışıklı oyunculara Aslı Enver eşlik edecek.

20150706081108 (1)

Filmde Burak Özçivit’le yıllardır bir birini görmeyen iki kardeşi canlandıracak olan Murat Boz’a tehlikeli sahnelerde Enes Ok dublörlük yapacak. Burak Özçivit şu an da İzmir’de çekimleri devam eden filmin 15 Ocak 2016’da vizyona gireceğini sosyal medya üzerinden duyurdu.

20150706081655

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Kaç Kişi Boşandı?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.