a

MHP’nin İftarında İzdiham

Milliyetçi Hareket Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programında izdiham yaşandı.

 

MHP Sultangazi İlçe Teşkilatı Nota 1 Düğün Salonunda bir iftar programı düzenledi. İftar programına MHP İlçe Başkanı Yusuf Özel, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Sultangazi Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Koçkesen ve Ocak Yöneticileri, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Sayın, partililer, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP Sultangazi İftarmhpDSC_3613

Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan iftar programına katılan davetliler salonu hınca hınç doldurunca partililer yerlerini davetlilere bırakarak salonun dışına çıktılar. Ezanın okunmasıyla birlikte MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel ve yöneticileri ile Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Koçkesen ve ocak üyeleri iftarlarını salonun önünde kaldırımda açtılar.

MHP Sultangazi İftarmhpDSC_3616 MHP Sultangazi İftarmhpDSC_3619 MHP Sultangazi İftarmhpDSC_3624 MHP Sultangazi İftarmhpDSC_3627 MHP Sultangazi İftarmhpDSC_3629 MHP Sultangazi İftarmhpDSC_3641 MHP Sultangazi İftarmhpDSC_3642 MHP Sultangazi İftarmhpDSC_3643 MHP Sultangazi İftarmhpDSC_3646 MHP Sultangazi İftarmhpDSC_3648 MHP Sultangazi İftarmhpDSC_3653

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

“Biz iktidara tabi olan bir partiyiz”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.