a

Sinan Oğan’ın Bu Mesajına Kulak Verin

Milliyetçi Hareket Partisi 24. Dönem Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, ülkücü hareketin önemli isimlerinden biri. Bu dönem partisi tarafından aday gösterilmeyen Oğan, “Gönüllerin Milletvekili” oldu.

 

Ramazan ayına sayılı günler kala takipçisi olduğumuz MHP’li Sinan Oğan’ın kamuoyunun hiçte alışık olmadığımız bir görüntüsüne tanık olduk.  Ceketini, kravatını çıkartan Oğan, Almanya’da yaşayan hayırsever Türklerin gönderdiği yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kolları sıvamıştı. Gelen yardımların paketlenmesinden, araca yüklenmesine kadar olayın bizzat içerisindeydi.

capture-20150624-020919

Oysa Sinan Oğan diğer siyasetçiler gibi o yardım erzaklarını bir ihtiyaç sahibine verirken fotoğrafını çekebilir, bol bol da sosyal medyada paylaşabilirdi. Bol bol reklamını da yapardı. Bizlerde “Helal Sana Sayın Vekilim” der geçerdik.  Evet, Sinan Oğan bunların hepsini yaptı. Ama bir farkındalık yaratmak için yaptı. “Türkmen kardeşlerimize” sahip çıkmak için yaptı. Kamuoyuna bir mesaj vermek için yaptı. Sinan Oğan kendisine yakışanı yaparak REKLAM yapmak yerine “Türkmen kardeşlerimize sahip çıkalım mesajı” vermek için bunların hepsini yaptı.

 

Erzakların paketlemesinden, araçlara yüklenmesine ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına kadar diğer arkadaşlarıyla beraber el birliği yaparak çalışan Oğan’ın en büyük bu mutluluğu ise bu fotoğrafta ki sevinç oldu. Sinan Oğan’ın dediği gibi; “Bir çocuğun gözündeki mutluluğa vesile olmaktan daha güzel bir şey var mı?”

sinan oğan

Doğu Türkistan’dan Kerkük’e Türkmenlerin adeta sesi haline gelen Gönüllerin Vekili Sinan Oğan, Ramazan ayının başlamasıyla da birçok ailenin, çocuğun mutluluğuna sevincine ve sofralarına ortak oldu.

sinan oğan2

Sinan Oğan tüm bunları kişisel Twitter adresinden paylaşırken de asla reklam amaçlı paylaşmadı. Bizlerde bu yazıyı kaleme alırken “Oğan’ı pof poflamak” amacıyla yazmadık. Zaten bir Ülkücünün de pof poflanmasına da ihtiyacı yok.

 

Gönüllerin Vekili Sinan Oğan’ın “Lütfen bu gönderiyi paylaşınız ki, daha çok insana ulaşsın” mesajına destek vermek amacıyla üzerimize düşeni yaparak, gecikmeli de olsa bunu haberleştirdik.

 

SİNAN OĞAN MESAJINDA İSE ŞU İFADELERE YER VERİYOR

 

Değerli Dostlarım,



Sosyal medyada zaman zaman Türkmenlere yardım resimleri paylaşıyorum. Amaç farkındalık yaratıp yardım etmek isteyenleri özendirmektir. Bu çabamız yerini de buluyor. Bir çok takipçim ‘biz nasıl yardım edebiliriz’ diye soruyor. Malum Ramazan ayı, ramazan kolisi falan yapmak istersiniz, ayrıca fitre ve zekatlarınızı verebilesiniz diye aşağıda yardım yapacağınız adresi veriyorum.

 

Yardımlarınızı;

Mamak Cad. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi yanı, Çağdaş Market altı. No: 76/A1. Mamak-Ankara adresinde Türkmenlere yardımların koordinasyonundan sorumlu olan kendisi de Telaferli olan Türkmen kardeşimiz Haydar Şeyh’e teslim edebilirsiniz…

Ramazan ayı rahmet ayıdır yetim, fakir sevindirmek sevaptır… Şimdiden yardımlarınızın kabulünü yüce mevlamdan diler size de teşekkür ederim…

capture-20150624-020846

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Devrilen Kamyon Tem Otoyolunu Felç Etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.