a

Sultangazi’de “İftar Otağı”

Kurulduğu günden bu yana yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Cebeci Ülkü Ocakları, Ramazan ayında kurduğu “İftar Otağı” ile gönülleri fethetti.

 

Cebeci Ülkü Ocakları Cebeci Mahallesi S Caddesi’nde kurduğu “İftar Otağı” ülkücü hareketin yanı sıra tüm Sultangazililerin uğrak yeri oldu. Ramazan ayı boyunca iftar yemeğinin verileceği “İftar Otağı”nda bazı etkinliklerde düzenlenecek. Cebeci Ülkü Ocakları üyelerinin hizmet verdiği Otağda her gün 300 kişi ağırlanıyor.

Cebeci Ülkü Ocakları İftar Otağı

Ramazan ayının ilk iki günü Sultangazililerin yoğun ilgisiyle karşılanan “İftar Otağı” Ramazan ayı boyunca hizmet verecek. Cebeci Ülkü Ocakları Başkanı Adem Yıldız, kurdukları “İftar Otağı”nın her kesimden insanın uğrak yeri haline geldiğini söyledi. Yıldız, “Ramazan ayının manevi iklimini burada halkımız ile birlikte yaşıyoruz. Hergün 300 kişiyi otağımız da ağırlıyoruz. Her kesimden insanımız ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını otağımız da açıyor. Ayrıca Ramazan ayı boyunca otağımız da farklı etkinliklerde düzenleyeceğiz” dedi.

Cebeci Ülkü Ocakları İftar Otağı1 Cebeci Ülkü Ocakları İftar Otağı2 Cebeci Ülkü Ocakları İftar Otağı3 Cebeci Ülkü Ocakları İftar Otağı4

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Cahit Altunay; Onlar bizim için her zaman önemlidirler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.