a

Altunay İftar Yemeği Dağıttı

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay bu Ramazan ayında da geleneği bozmadı.

 

Sultangazi Belediyesi Atatürk Bulvarı üzerinde kurduğu iftar ve gönül sofrasıyla Ramazan’ın bereketini paylaşıyor. Ramazan ayının ilk gününde akşam ezanıyla birlikte Ramazan Çadırı’na koşan binlerce kişi iftarını bir arada açmanın huzurunu yaşadı.

 

Bu Ramazan Ayında da geleneği bozmayarak, vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Cahit Altunay, kendi elleriyle yemek dağıttı ve vatandaşlarla birlikte iftiranı açtı.

 

Bir ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Sultangazi Belediyesi olarak, Atatürk Bulvarı Etkinlik Alanı’nda kuracağımız Kültür Çadırı’nda Ramazan’nın manevi atmosferine uygun gösteriler, ezgi, şiir ve tasavvuf müziği dinletileri düzenleyeceğiz.

cahit altunay

Sokak iftarlarında ise binlerce kişilik sofralar kurarak, Ramazan ayının manevi iklimine hep birlikte ortak olacağız. Ramazan ayının bereketini birlikte paylaşacağız.

 

Rahmet ve merhamet ayı olan Ramazan’ın İslam alemine barış, huzur, kardeşlik ve bereket getirmesini diliyor, milletimizin ve bütün inananların Ramazan ayını kutluyor, Ramazan coşkusunun birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum.” Diye konuştu.

Tüm Yorumlar (1)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sola Ahmet Özsülün Geldi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.