a

Sola Ahmet Özsülün Geldi

BAL Ligi temsilcimiz Sultangazispor Kütahyalı futbolcu Ahmet Özsülün ile anlaşmaya vardı.

 

İç ve dış transferde sona doğru gelen Sultangazispor,  2014-2015 Futbol sezonunda Kütahyaspor’da oynayan 29 yaşındaki Ahmet Özsülün’ü renklerine bağladı.

 

29 yaşındaki solak futbolcu savunmanın solunda oynuyor. Bazen önde de görev yapabiliyor.  1 yıl Tavşanlıspor’da forma giyen Ahmet Özsülün, daha sonra dönemin 2.lig ekiplerinden Marmaris Belediyesi Gençlikspor Kulübü’ne transfer oldu.  Genç oyuncu 3 yıl boyunca büyük bir istikrarla formasını giydiği kulüp ile 2.lig Play-Off’u da oynadı ve kariyerinin en başarılı dönemini de bu kulüpte geçirdi.

 

Daha sonra Sarıyer’in büyük hedeflerle kurduğu kadroya birçok yıldız isimle birlikte imza atan Ahmet Marmaris’te ki şansı bulmakta zorlandı. Sonrasında İnegölspor ve Turgutlu takımlarının formalarını da giyen Ahmet, daha sonra eski takımı Sarıyer’e geri döndü. 2012 yılında ise Kütahyaspor tecrübeli futbolcu ile anlaşarak renklerine bağladı.

 

Yaklaşık 3 sezondur Kütahyaspor formasını giyen Ahmet Özsülün, 2015-2016 Futbol sezonunda Sultangazispor’un başarısı için mücadele edecek.

ahmet özsülün-sultangazispor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazili Esnafın Haklı Eylemi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.