a

Sultangazispor’da Gündem; TRANSFER

2014-2015 Futbol sezonunda müthiş bir performans gösteren temsilcimiz şampiyonluğu da kıl payı kaçırdı. 1 puanla 3. Lig’i elinden kaçıran temsilcimiz Sultangazipsor’da yeni sezon öncesi transfer görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor.

 

Geçtiğimiz ay Teknik Direktör Memduh Fidan ile anlaşma sağladıktan sonra iç transfer görüşmelerine başlayan ve bu bağlamda geçtiğimiz sezon forma giyen futbolcuları Sultangazi’ye davet eden Sultangazispor yönetimi Kaptan Kemal Emre Bozoğlu başta olmak üzere Serdal Öz, Oğuz Yeşil, Harun Akyel, Can Demir ile yeniden anlaşma sağladı.

 

Dün kulüp binasına gelen Serdal Öz, Oğuz Yeşil, Harun Akyel ve Can Demir ile biraya gelen Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, Başkan Yardımcıları Osman Derdiyok, Güray Örs ve Azmi Göktaş 4 futbolcu ile yaptıkları görüşmenin ardından 1 yıllığına anlaştı.

sultangazispor-transfer1

1 yıllık sözleşmeyi imzalayarak 2015-2016 Futbol sezonunda yeniden Sultangazispor’un başarısı için mücadele edecek olan Serdal, Harun, Oğuz ve Can, anlaşmaya vardıkları için mutlu olduklarını söylediler.

 

Emin Haber’e konuşan temsilcimiz Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, iç transferde sona doğru geldiklerini söyledi. Cengiz, “İç transferlerin yüzde 90’nını tamamladık. Bugün Serdal, Harun, Oğuz ve Can ile anlaştık. Birkaç gün içerisinde yeniden anlaştığımız diğer arkadaşlarımızla da bir araya geleceğiz.” Dedi.

sultangazispor-osmancengiz

Dış transferde de 5 futbolcu ile anlaştıklarını ifade eden Osman Cengiz, “Bu arkadaşlarımızla da ilerleyen günlerde bir araya geleceğiz. Ve 1 yıllık sözleşmeyle bu arkadaşlarımız yeni sezonda Sultangazispor formasını giyecek. Ayrıca dış transferde yine 5 futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu arkadaşlarımızla da anlaşma sağlarsak kulübümüze davet ederek, mini bir imza töreni düzenleyeceğiz” diye konuştu.

 

Yapılan anlaşmalarla takımın omurgasını oluşturduklarını da sözlerine ekleyen Cengiz, imza atan tüm futbolculara peşinatlarını da ödediklerini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Tüyler Ürperten Paylaşım

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.