a

Tüyler Ürperten Paylaşım

Dün akşam Van’da yaşanan depremi, “Yüce Rabbimden bir uyarıdır Vanlılara. İhanet karşılıksız değil ya. Devamını bekleriz” diye yorumladı.

 

7 Haziran seçim sonuçlarının yankıları devam ediyor. Ak Parti’nin oy kaybı yaşadığı seçimde fatura muhafazakar Kürtlere kesildi.

 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri başta olmak üzere birçok bölgede oy kaybı yaşayan Ak Parti, Genel Merkez düzeyinde bunun nedenlerini araştırırken bazı Ak Parti sempatizanları sosyal medyada faturayı Kürtlere kestiler.

 

İşte buna bir örnek;

 

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Mevlüt Dilek’in kardeşi olduğu iddia edilen Turan Dilek dün akşam Van’da yaşanan depremi haberleştiren bir haber sitesine ait bağlantıyı kişisel Facebook hesabından paylaştı. Bu paylaşımı yaparken de içindeki nefreti, kini ve Kürt düşmanlığını da dışa vurdu.

 

İBB’ye bağlı İSTAÇ’da çalışan Turan Dilek yaptığı paylaşımda; “Yüce Rabbimden bir uyarıdır Vanlılara. İhanet karşılıksız değil ya. Devamını bekleriz” ifadelerine yer verdi. Tüyler ürperten bu paylaşımdan birkaç dakika sonra ise Turan Dilek, yaptığı paylaşımı düzeltti.

 

İŞTE O PAYLAŞIM…

IMG_1709

 

BU PAYLAŞIMDAN SONRA DİLEK YAPTIĞI YORUMU KALDIRDI…

capture-20150617-172553

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Böylesi ne duyuldu! Ne görüldü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.