a

MHP Adayı Ahmet Özyürek Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Özyürek, 7 Haziran genel seçilerinde partisinin çok büyük bir sürpriz yapacağını söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Özyürek seçim çalışmaları kapsamında Sultangazi’de esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası Emin Haber’e konuşan Özyürek, seçim tahmininde bulunarak MHP’nin yüzde 22 civarında oy alacağını söyledi.

 

Çeşitli yıllarda MHP Kağıthane İlçe Başkanlığı, İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Ahmet Özyürek, 2007 ve 2011 genel seçimlerinde 2. Bölgeden Milletvekili adayı gösterildi. 2014 yerel seçimlerinde Sarıyer’de Belediye Başkan adayı gösterilen Ahmet Özyürek, 2015 genel seçilerinde partisi tarafından Milletvekili adayı gösterildi.

IMG_0956

Yapmış olduğu çalışmalarla MHP tabanında dikkatleri üzerine çeken MHP Milletvekili Adayı Ahmet Özyürek, seçim çalışmaları kapsamında Sultangazi ilçesinde esnaf ziyareti yaptı. Hem esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinlemek hem de Milliyetçi Hareket iktidarında yapacakları hizmetleri anlatmak için ziyaretler yaptığını söyleyen Özyürek, “Milliyetçi Hareket Partisi yüzde 22 civarında bir oy alacak. İstanbul genelinde ise yüzde 21 gibi bir oy oranı alacak. Bu dönem Milliyetçi Hareket Partisi’ne büyük bir teveccüh var. Çünkü halkımız artık hırsızlardan bıkmış bir vaziyette.  Bu ülkede tek güvenecek parti, bu ülkenin kumu, çimentosu ve tek teminatı olarak gördükleri Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy vermek istiyorlar.  Bizlerde Allah nasip ederse hem ülkemize, hem milletimize, hem de ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanması için sahip çıkarak, ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek hem adaylarımız var, hem de Devlet Bahçeli gibi saygın bir liderimiz var. Geride bıraktığımız tüm seçimler de aktif olarak görev aldım. Ancak bu dönem Milliyetçi Hareket Partisi çok büyük bir sürpriz yapabilir.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

MHP Sultangazi’de Şov Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.