a

Halk sokak köpeklerinden rahatsız

Gazi ve Yunus Emre Mahallesi sakinleri, mahallede başı boş dolaşan sokak köpeklerinden rahatsız olduklarını dile getirdiler.

 

Gazi Şehir Parkı’nda bulunan başı boş köpekler vatandaşları tedirgin ediyor. Çok sayıda sokak köpeklerinin park içerisinde dolaştığını belirten vatandaşlar, “Başı boş köpeklerden dolayı okula giden çocuklarımız ve park içerisinde yürüyüş yapan insanlarımız oldukça tedirginler. Yetkili birimleri aramamıza rağmen, bu konuda yardımcı olunmadı” Diyerek yetkililerin soruna çözüm bulmalarını istediler.

gazi_şehir_parkı1

Son günlerde başı boş olarak çok sayıda sokak köpeklerinin dolaştığını ve özellikle geceleri daha tehlikeli olduklarını ve yetkililerin bu konuda önlem almasını beklediklerini belirten mahalle sakinlerinden Mehmet Işık ise “Son günlerde sayıları oldukça fazlalaşan başı boş dolaşan sokak köpeklerinden mahalle sakinleri olarak büyük bir tedirginlik duyuyoruz. Başı boş dolaşan sokak köpekleri özellikle geceleri büyük bir tehlike saçıyor. Bu nedenle yetkililerin bu konuda gereğini yapmasını istiyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Kovanın içinde arının doğumu ve gelişimi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.