a

Başbuğ Pınarbaşı’nın Seçim Tırına Kaldırma Kararı

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Milletvekili adayı Av. Başbuğ Pınarbaşı’nın seçim tırı komik bir gerekçe gösterilerek kaldırıldı.

 

Yaptığı çalışmalarla diğer siyasi partilerin de dikkatini çeken MHP Milletvekili adayı Av. Başbuğ Pınarbaşı’nın Beşiktaş Demokrasi Meydanı’nda bulunan seçim tırı “Eşitliğe aykırı çalışma” gibi komik bir gerekçe ile kaldırıldı.

11241227_453404831493207_5064016703238334371_n

Adaylığının açıklanmasından sonra gerekli izinleri alan MHP Milletvekili adayı Av. Başbuğ Pınarbaşı, Beşiktaş Demokrasi Meydanına seçim tırı konuşlandırdı. Seçim tırını bir platforma dönüştüren Başbuğ Pınarbaşı, ekip arkadaşlarıyla birlikte vatandaşların dertlerini dinleyerek, birçok çalışmaya imza attı. Yaklaşık 1 aydır Demokrasi Meydanında konuşlandırılan seçim tırı, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi görünce birileri bu durumdan rahatsız oldu.

 

Başbuğ Pınarbaşı’nın seçim tırını hazmedemeyen İlçe Seçim Kurulu AKP iktidarının emriyle Demokrasi Meydanın da bir bulunan seçim tırını kaldırma kararı aldı. Demokrasi meydanında bir demokrasizliğe imza atan İlçe Seçim Kurulu gerekçe olarak ise;  “Eşitliğe aykırı çalışma” gösterdi.

 

1 aydır Demokrasi Meydanın da bulunan seçim tırının kaldırılmasına MHP Milletvekili Başbuğ Pınarbaşı çok sert tepki gösterdi.

capture-20150518-182748

Pınarbaşı, “Beşiktaş Demokrasi Meydanında bugün demokrasi ile alakası olmayan bir karara şahitlik ettik. Alnımızın teriyle kazanıp Demokrasi Meydanına konuşlandırdığımız ne devlete, ne de Belediyeye ait olmayan seçim tırımızı kaldırma kararı verdiler. Eşitliğe aykırı çalışma gibi komik bir gerekçe gösterilerek bu karar alındı. Aynı zamanda bir hukukçu olarak her zaman kurallar çerçevesinde çalışmalarımı yürüttüm.

 

MHP olarak biz meydanda onlardan daha fazla araçla çalışıyormuşuz. İktidarı ele geçirmeye çalışıyormuşuz. Eğer iktidarı ele geçirmek suçsa, sizler suçüstü yakalandınız.” Dedi.

 

SEÇİM TIRI MECİDİYEKÖY MEYDANINDA

 

“BİZE HER YER ÜÇ HİLAL”

 

Yaşanan bu gelişmeden sonra MHP Milletvekili adayı Başbuğ Pınarbaşı, seçim tırını Mecidiyeköy Meydanına konuşlandırdı. Birçok partili de Pınarbaşı’nı yalnız bırakmadı. Mecidiyeköy Meydanına konuşlandırılan seçim tırına yüzlerce MHP’li akın ederek, Başbuğ Pınarbaşı’nı yalnız bırakmadı.

 

MHP Milletvekili Adayı Av. Başbuğ Pınarbaşı’nı yalnız bırakmayan MHP’liler, bozkurt işareti yaparak “Bize her yer Üç Hilal” sloganı attılar.

capture-20150519-012427 capture-20150519-012453 capture-20150519-012518

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bağcılarlı Kadınlar Meslek Öğrenip İş Kuruyorlar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.