a

MHP’li Diye İşten Çıkartıldı

Sosyal Medyada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte çekilmiş fotosunu paylaştı, işten çıkartıldı.

 

Üsküdar Ülkü Ocakları Eski Başkanı Okan Ertorun kişise Facebook sayfasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşımdan sonra ise Sultanbeyli Devlet Hastanesi’nde çalışan Ertorun’un işine son verildi.

 

İddiaya göre olay şöyle gelişti ; Okan Ertorun MHP Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Hemen ardından Sağlık Hizmetleri Müdürü Rukiye Duran tarafından istifa etmesi için baskı başlatıldı.İşten çıkarılmadan 20 gün önce Başhekim yardımcısı Dr.Semih Korkut tarafından işten çıkartılmakla tehdit edildiği öne sürülen Ertorun, baskılara rağmen istifa etmedi.

2404-orkunMHP

Sultanbeyli AKP İlçe Başkanı Ali Sevinç ve onun yakın bir akrabası olan Yılmaz Sevinç’in  Ertorun’un işten çıkartılması için hastaneye baskı yaptığı iddia edilirken, Rukiye Duran  ve Yılmaz Sevinç’in hastaneye personel alımında başrol oynayan isimler olduğu öğrenildi.Okan Ertorun’un MHP’li olmasından rahatsızlık duyduğu öne sürülen Yılmaz Sevinç ve Rukiye Duran, Okan Ertorun’un işine son verdi.

 

Ertorun “Bana çalışanları bizim sendikaya üye yap dediler. Bende her çalışan iradesinde hürdür. İsteyen üye olur isteyen üye olmaz dedim. Sultanbeylide MHP Bayrakları taşımamdan rahatsız oldular, Genel Başkanla fotoğrafımı bahane edip ; istifa baskısı yaptılar. Sağlık Bakanı Müsteşar Yardımcısı Şuayip BİRİNCİ’ye bilgi vermiştim. O da bana ‘Seni işten çıkaramazlar.’ demişti. Ama sonuçta sırf MHP’li olmamızdan ötürü işimizden çıkarıldık. Artık AKP’li değilseniz bu tür hastanelerde çalışamıyorsunuz. Bir şekilde sizi işten çıkarıyorlar ya da istifa etmenizi sağlıyorlar.”  dedi.

Tüm Yorumlar (1)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İSAD’dan Tam Destek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.