a

Sarıgül Malkoçoğlu Mahallesi’nde

İstanbul 2.Bölgede genel seçim çalışmalarını yürüten CHP Milletvekili adayları Mustafa Sarıgül ve Yüksel Mansur Kılınç Malkoçoğlu Mahallesi’nde esnaf ve STK’ları ziyaret ederek, vatandaşların dertlerini dinlediler. Sarıgül ve Kılınç’a CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş ve İlçe Başkan Yardımcısı Bayram Durmuş’da eşlik etti.

mustafa sarıgül sultangaziIMG_8146

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Mustafa Sarıgül ve Yüksel Mansur Kılınç, Sultangazi’de bir takım ziyaretlerde bulundular. Malkoçoğlu Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulunan Sarıgül ve Kılınç Sivil Toplum Örgütlerini de ziyaret ettiler. CHP İlçe Başkanı Ali Boztaş ve İlçe Başkan Yardımcısı Bayram Durmuş’un da katıldıkları ziyaretlerde, CHP’li Milletvekili adaylarına vatanadaşların gösterdikleri yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı.

mustafa sarıgül sultangaziIMG_8149

Malkoçoğlu Mahallesi’nde 7 Haziran’da yapılacak olan seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’ne vatandaşlardan oy isteyen Milletvekili adayları Mustafa Sarıgül ve Yüksel Mansur Kılınç, “Biz seçildiğimiz zaman bize geldiğinizde nerede oturuyorsunuz? Nerelisiniz? Hangi mezheptensiniz? Hangi partiye oy verdiniz? Diye sormayız. Biz ‘size nasıl yardımcı olabiliriz?’ diye sorarız. Ve inanın bize oy verdiğiniz için asla pişman olmayacaksınız” ifadelerini kullandılar.

mustafa sarıgül sultangaziIMG_8143

Malkoçoğlu Mahallesi’nde bulunan Amasya İli Taşova İlçesi Gürsulular Kalkınma ve Dayanışma Derneği ve Kahramanmaraş Elbistanlılar Derneğini ziyaret eden CHP’li Milletvekili adayları burada dernek yöneticileri ile bir süre görüştüler.

mustafa sarıgül sultangaziIMG_8153

Ziyaret sonrası Emin Haber’e konuşan CHP Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, yaşanacak bir Türkiye için yorulmadan çalışmalara devam edeceğini söyledi. Halkın Haziran 2015 Genel Seçimleri için CHP’ye karşı samimi, sevgi ve güven dolu baktığını dile getiren Sarıgül: Bu güvenin boşa çıkartılmaması ve yaşanacak bir Türkiye için yorulmadan çalışmalara devam edeceğini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ortalığı birbirine kattılar

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.