a

“Mevcut iktidarın vebali var”

Saadet Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgİ Akpınar ve Milli İttifak İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Fatma Nevin Gökçe ve Pakize Yüzbaşıoğlu Emin Haber’i ziyaret ettiler.

 

Yaklaşan 2015 Haziran Genel Seçimleri’nde Milli İttifak’ın Milletvekili adayları seçim çalışmalarını hızla sürdürme devam ediyorlar. Saadet Partisi Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Akpınar ve Milli İttifak (SP) İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Fatma Nevin Gökçe ve Pakize Yüzbaşıoğlu Emin Haber’i ziyaret ederek, Editörümüz Sultan Oğuz ile görüştüler.

 

Ziyarette konuşan Milli İttifak (SP) adayları Fatma Nevin Gökçe ve Pakize Yüzbaşıoğlu, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

 

SP’li Milletvekili Adayı Pakize Yüzbaşıoğlu, REFAHYOL Hükümeti Başbakanı Necmettin Erbakan’ın oluşturduğu D-8 kuruluşunu överek, AB’ye çok doğru bir alternatif olacağından söz etti. Pek çok liderin altında imzasının bulunduğu D-8’in uygulamaya konulduğu takdirde çok büyük kazanımlar oluşturacağını kaydeden Yüzbaşıoğlu, Türkiye’nin şu anda, içeride ve dışarıda tam anlamıyla bir dar boğaza sürüklendiğini söyledi. Milli İttifak (SP) Adayı Pakize Yüzbaşıoğlu “Şöyle dışarıya bir bakalım. Kardeş ülkelerimize bir bakalım. Suriye’ye, Irak’a, Mısır’a, Libya’ya bakalım. Hepsi yerle bir edilmiş durumda.Bunda mevcut iktidarın vebali var. Biz D-8’ler diyorduk, bunları eleştirmek için söylemiyoruz. Sadece hatırlatmak için söylüyoruz. Kendi mecramızda başka taraflara yöneldik. AKP iktidarı batıya teveccüh etti. Halbuki batı bizi yok etmek istiyor. Şu an PKK deniliyor. PKK’yı ortaya çıkaran, silahlandıran, donatan kim? Batı.” Dedi.

IMG_9511

Türkiye’de 11 Milyon işsizin bulunduğuna dikkat çeken Pakize Yüzbaşıoğlu, son bir ay içerisinde yaşanan siyasi tartışmaların millete maliyetinin 150 Milyar 200 Milyon TL olduğunu belirtti.

 

Saadet Partisi Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Akpınar ise, yapacakları çalışmalarla Milli İttifak’ı Meclise göndereceklerini söyledi. Akpınar, “Diğer partiler gibi hazineden beş kuruş para almış değiliz. Fakat bizim çalışmayı ibadet sayacak fedakâr gönüllülerimiz var. Elhamdüllillah partimizin kadın kolları olarak güçlü ve tecrübeli bir teşkilatlı yapıya ve gerekli donanımlara sahibiz. Milli İttifak’ın görüşünü, bu ülke insanı için istediklerini tüm vatandaşlarımıza, hanımlarımıza, gençlerimize anlatacağız” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Valilik açıkladı: 1 Mayıs’ta Taksim’e izin yok!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.