a

AK Parti Sultangazi SKM açıldı

Ak Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldı.

 

Açılışa; Belediye Başkanı Cahit Altunay, İl Başkanı Selim Temurci, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, SKM Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Milletvekili adayları ve teşkilat mensupları katıldı. Açılışta konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını miting havasında yaptıklarını söyledi. Civan, “7 Haziran’da Sultangazi’de ki hedefimiz yüzde 65.” Dedi.

AK Parti sultangazi skm

Tüm Yorumlar (2)
  • veli bey
    9 yıl önce
    0 0

    65 almak çok kolay ama söz verip tutmayan artık sultangazide istenmeyen ithal cahit bey yüzünden 50 yi geçemeyecek

  • Ömer Gündoğan
    9 yıl önce
    0 0

    SUZAN DAĞLAR CİVAN İLÇE BAŞKANI OLDUKTAN SONRA ÖZ VERİLİ ÇALIŞMALAR YAPIYOR DOĞRU ANCAK SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI SN. CAHİT ALTUNAYI ANLAMIŞ DEĞİLİM. 6 YILDA BUGÜNLERİ DEĞİL YARINLARI İNŞA ETTİK DİYEN ALTUNAY’A AÇIKLANAN YAŞAM KALİTESİ ORANLARINDA SULTANGAZİ NE İÇİN EN ARKALARDA MERAK EDİYORUM DOĞRUSU. ŞUNU DA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM BİR SAADET PARTİLİ OLARAK MHP İLÇE BAŞKANI YUSUF ÖZEL BEYEFENDİYİ TEBRİK EDİYORUM. HASAN BAŞKANIM VE DİĞER SİYASİ PARTİLERİN YUSUF ÖZEL’İ ÖRNEK ALIP ONA GÖRE MUALİF OLMALARI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM VE SON OLARAK MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İBRAHİM DEMİR’İ AK PARTİNİN MAAŞILIĞINDAN ÇIKMAMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR ÖZEL’İN BU KONUDA SONUNA KADAR HAKLI OLDUĞUNU BİLİYORUM

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

“Çocuklar sokaklarda dilencilik yapmaktadır”

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.