a

İstanbul Suriçi Gurubu Derneği AK Kadınları Ağırladı!

İstanbul AK Parti 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı ve İstanbul Suriçi Gurubu Dernek Başkanı Nedim Abi Sultangazi,Gop,Fatih Ak Parti ilçe Başkan yardımcılarını ağırladı.

 

İstanbul Suriçi Gurubu Dernek Başkanı Nedim Abi,Hanımlar Kolu Başkanı Fatma Akın,Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kara, Ak Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Nilgün Koca,Sultan Oğuz,Rabia Gökçel,Mehtap Mentarcı, Fatih İlçe Başkan Yardımcılarından Cemile Çiftçi, Kamile Dincçdal,Sebahat Ukav ve Eski İl yönetim kurulu üyesi Berrin Toktaş’ı sabah kahvaltısında ağırlayarak desteklerinden dolayı teşekkür etti.

unnamed (1)

Nedim Abi üç ilçenin önemini şu sözleriyle ifade etti;

 

“Neden 3 ilçe yi davet ettiğimi sorarsanız. Ben Fatih’de doğdum büyüdüm, 52 yıldır aynı yerde ikamet ediyorum,fakat benim Sultangazi ile olan  irtibatım 1984’lere dayanıyor. Sultangazi’ye farklı bir sempatim gönül bağım  var 23  yıldır bi bölümüm Sultangazi’de geçiyor.Bu sebeple Sultangazi hanımlarını  ağırlamak istedim.Her ne kadar Fatih ev sahipliği yapsada Sultangazi’de ev sahibidir benim için.Ben katılım gösteren beni destekleyen tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim”

 

Ev sahipliğini yapan Suriçi Gurubu Dernek Sekreteri ve Hanımlar Kolu Başkanı Fatma Akın ise “Değerlerimizin bozulmadan korunması ve geleceğe taşınması, Gök kubbe altında birlik ve beraberlik içinde yaşama kültürümüzü olgunlaştırmak ve müreffeh bir Türkiye’de yaşama arzusudur.Derneğimiz Nedim Abi’yi Aday Aday’ı gösterdi ancak Nedim bey Devlet ve Milleti köprü kurarak sık sık bir araya programlarında getiriyor. İster aday olsun ister olmasın çizgimizi bozmadan derneğimizin faaliyetlerini sürdürmeye Devlet ve Milleti buluşturmaya devam edeceğiz.”İfadelerini kullandı.

cats

 

Program sonunda katılım gösteren  misafirlere Fatma Akın Dernek adına birer tablo hediye etti.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP’nin 2. Bölge Adayları

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.