a

“Sultangazispor ilçemizin bir panoramasıdır”

Şampiyonluk yolundaki temsilcimiz Sultangazispor Altınser Restaurant’ta düzenlediği “Teşekkür Yemeği”nde kulübe destek verenlere teşekkür etti.

BAL Ligi 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Sultangazispor 3. Lige adım  adım giderken, bu hafta oynayacağı Serdivanspor karşılaşmasına kenetlendi. Ligin bitimine iki hafta kala Sultangazispor Kulübü Altınser Restaurant’ta düzenlediği “Şampiyonluk Yolunda Sultangazispor” programı ile sezon boyunca maddi ve manevi destek veren isimlere teşekkür etti.

 

Programa İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Başkaya, Bekir Koç,  Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağkar Civan, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Erdin Kaygusuz, Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Balcı, Merkez Parti İlçe Başkanı Hasan Basri Özdemir, Sultangazi Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Koçkesen, Taraftarlar Derneği Başkanı Hamza Çiçek, Sultangazispor Teknik heyeti ve  Futbolcular,STK Temsilcileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Şampiyonluk Yolundaki Sultangazispor'dan Teşekkür Yemeği

Sunuculuğunu başarılı Radyo 7 Program Yapımcısı Umut Öztürk’ün yaptığı programın açılış konuşmasını Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz yaptı. Cengiz, “Sultangazispor ilçenin birleştirici harcı olarak büyük gayretler sarf etmiştir” dedi.

 

2014-2015 Futbol sezonun ilk yarısında istenilen performansı sergileyemediklerini ve hedeften çok uzakta olduklarını belirten Osman Cengiz, “Ama hedefimizden hiçbir zaman vazgeçmedik. İkinci yarıya teknik kadroda değişiklikle başlayarak inancımıza devam ettik. Hedefimiz; Sultangazispor’u 3. Lige taşımaktır. Ama nihai hedefimiz gençlerimiz sporla buluşturmaktır.  Sultangazispor ilçemizin bir panoramasıdır. Bizlerde ilçemize sporsal anlamda hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.” Diye konuştu.

IMG_7640

Programda İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Başkaya ve Siyasi parti temsilcileri de birer konuşma yaptılar.

 

İlçe Kaymakamı Ali Uslanmaz; İlçemin takımı Sultangazipor’a başarılar dilerim. İnşallah takımımızı önümüdeki sezon 3. Ligde hep beraber izleyeceğiz.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Başkaya; Sultangazispor’un özel bir misyonu var. Sultangazispor olarak takımımıza elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan; Sultangazispor ilçenin dışa açılan penceresidir. Ak Parti olarak kulübümüzü destekliyoruz ve detseklemeye devam edeceğiz. Hepimizin kulübümüze destek çıkması gerekiyor. Bu akşam bu programda Sultangazispor’a olan ilgiyi gördüm. Bundan dolayı bunu ben bir vefa programı olarak görüyorum. Pazar günü Sakarya’da Serdivanspor ile karşılacak olan takımımıza başarılar diliyorum. Aynı zamanda grubun kaderini belirleyecek olan Dikilitaş Spor’a da Düzce karşısında başarılar diliyorum.

 

MHP İlçe Başkan Yardımcısı Erdin Kaygusuz; Ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğa oynayan takımımıza başarılar diliyoruz.

cats

Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Balcı; Saadet Partisi olarak Sultangazispor’u bu noktaya kadar getiren herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah son iki haftada takımımız şampiyonluk ipini göğüslyecek ve hep beraber mutlu olacağız.

 

Merkez Parti İlçe Başkanı Hasan Basri Özdemir; Sultangazispor İlçemizi İstanbul dışında temsil eden tek markadır. Şampiyonluk yolundaki Sultangazispor’a başarılar diliyorum.

 

Yapılan konuşmaların ardından Sultangazispor’a destek veren işadamlarına plaketin yanı sıra, genç işadamı Emre Kahraman’ın hazırladığı Sultangazispor’a özel krampon hediye edildi.

sultangazispor teşekkür yemeğiIMG_7609

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Elektrik Kesintisi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.