a

Zara Ekinlispor’da İkinci İstifa Şoku

Zara Ekinlispor’da ikinci istifa depremi.  Yardımcı antrenör Mustafa Akagündüz’de görevinden istifa etti.

 

Geride bıraktığımız hafta Zara Ekinlispor teknik direktörü Alaettin Çepeloğlu görevinden istifa etmişti. Çepeloğlu’nun istifasından sonra bugün akşam saatlerinde Zara Ekinlispor Yardımcı Antrenörü Mustafa Akagündüz’de görevinden istifa etti.

 

Süper Amatör Lig’de “Hedef BAL Ligi” parolasıyla mücadele eden ve bulunduğu 5. Grubu şampiyon olarak tamamlayan Zara Ekinlispor Klasman Grubun da oynamayı hak kazandı. Klasman grupta kötü sonuçlar alan Zara Ekinlispor’da ligin bitimine 4 hafta kala istifa şoku yaşandı.

 

İlk olarak geride bıraktığımız hafta başarılı teknik adam Alaettin Çepeloğlu görevinden istifa ettiğini Eminhaber aracılığıyla kamuoyuna duyurmuştu. Çepeloğlu, Kulüp Yönetimi ile karşılıklı anlaşarak istifa ettiğini açıklamıştı. Alaettin Çepeloğlu’nun istifası spor camiasında bomba etkisi yaratırken, bugün Zara Ekinlispor’da ikinci bir istifa daha yaşandı. Yardımcı antrenör Mustafa Akagündüz’de akşam saatlerinde kulüp yönetimi ile görüşerek istifasını sundu.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bağcılar’da “Engelsiz Çizer Ödülleri” Sahiplerini Buldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.