a

Sultangazimizin Şampiyonluk İnadı!

 

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Sultangazispor, evinde misafir ettiği Dumlupınar Üniversitespor’u Serdal ve Emre’nin attığı goller ile 2-1 kazanarak zirve takibini sürdürdü.

 

Bölgesel Amatör Lig’de son haftalara yaklaşılırken bugün Cebeci Spor Kompleksinde Kütahya temsilcisi Dumlupınar’ı misafir eden temsilcimiz şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak inadını devam ettirdi.

sultangazispor 2 kütahya dumlupınarspor 1

Temsilcimiz Sultangazispor, 24. Hafta’da kendi seyircisi önünde çıktığı Dumlupınar Üniversitesi müsabakasına maçın henüz başında yakalamış olduğu pozisyonu Serdal Öz ile gole çevirerek müsabakaya 1-0 önde başladı.Golden hemen sonra ataklarını sıklaştıran temsilcimiz oyunu ilk yarıda tamamen rakibin kendi yarı alanına taşıdı. Serdal ve Traore ile bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen ekibimiz, İbrahim Traore’nin net golünde yardımcı hakemin ofsayt bayrağına takıldı.

 

İlk yarıda başka gol olmazken temsilcimiz soyunma odasına 1-0 önde girdi.

sultangazispor 2 kütahya dumlupınarspor 1-

İkinci yarıya daha istekli başlayan temsilcimiz rakip kalede gol aradığı dakikalarda kaptıralan topta rakibini faul ile durduran ve hakemin frikik vermesi ile topun başına gelen Aykan kullandığı frikik ile mücadeleye eşitliği getirdi.

 

golden sonra daha istekli olan misafir ekip, temsilcimizin kalesine daha sık  gelmeye başladı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarında Sultangazispor’un yıldızı Serdal Öz’ün attığı ara topla buluşan Emre Yılmaz ceza sahası içerisinde sert ve düzgün bir vuruşla takımını bir kez daha öne geçirdi.

sultangazispor 2 kütahya dumlupınarspor 1-10

Müsabaka’da başka gol olmazken temsilcimiz bir haftayı daha kayıpsız geçerek Şampiyonluk İnadını göstermiş oldu.

capture-20150329-193206

Tüm Yorumlar (1)
  • mhp sultangazi
    9 yıl önce
    0 0

    sultangazi sporumuza başarılar diliyorum her zaman desdekciniz mhp olarak sultangazi sporum

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İşte engelliye verilen değer!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.